binele popular
-
Ne putem ajuta reciproc la crearea unei platforme de socializare și selectare electronica de oameni după compatibilitate.Aceasta platforma va ajuta toata lumea sa îsi gaseasca persoanele potrivite caracterului și criteriilor lor de selectare.Aceasta platforma poate avea un succes mare care va ajuta și firma d-stra la câștigarea de multă popularitate și bani ptr ca la-nceput va lucra gratis iar mai tîrziu cînd va fi bine cunoscută cu monetizare.Eu posed certificat de patent pe 10 ani in Germania cu aceasta inovație pe care vreau: sa o vand,sa dau licență sau ca o implementăm.Dețin diploma documentatia tehnica desen ect tot ce contine un patent.Vreți sa cresteti cumparand licenta?vreți sa crestem împreună programing platforma? sau deloc.Acestea sunt propunerile și întrebările mele la care astept raspuns .Succesul va fi aproape garantat deoarece nu sunt concurenți la aceasta idee iar ideea este protejata.Astept raspuns ptr a ști ce am de făcut.Buna ziua!
Der Blog bei dem ich Hilfe benötige heißt (nur für angemeldete Benutzer sichtbar).
-
- Das Thema ‘binele popular’ ist für neue Antworten geschlossen.