Έλεγχος εμφάνισης πρώτης σελίδας – widget εορτολογίου
-
Καλησπέρα ,
Μια ενημέρωση αν μπορείτε :
1. Όταν κάνω κλικ πάνω στο τίτλο μιας ανάρτησης … και αυτή ανοίγει τότε στο τέλος του άρθρου και μετά τις επιλογές κοινοποίησης που δείνει το SHARE και κάτω από αυτά με τίτλο ΣΧΕΤΙΚΑ : εμφανίζονται 3 άρθρα με τίτλους και περιεχόμενο άσχετο με την ανάρτηση που όπως προανέφερα είχα ανοίξει .Πως μπορώ να αποτρέψω την εμφάνιση αυτών των άρθρων ;
2. Υπάρχει κάποιος κώδικας για εορτολόγιο – widget για την free έκδοση του wordpress.comΕυχαριστώ.
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
1. Είναι τα σχετικά άρθα. Για να τα απενεργοποιήσετε πηγαίντε σε αυτή τη σελίδα:
https://wordpress.com/marketing/traffic/
2. Οχι. Το είχα κοιτάξει και στο παρελθόν και όλα περιέχουν κώδικα που δεν επιτρέπεται στο δωρεάν πλάνο.
-
-
Γειά ,θα ήθελα την βοήθειά σας και πάλι ,
Είμαι διαχειριστής του ιστολογίου nikosgeorgopoulos.wordpress.com
Παράλληλα δημιούργησα και το ιστολόγιο syndesmos71.wordpress.com στο οποίο είμαι συνδιαχειριστής ( 2 διαχειριστές ) και συγκεκριμένα οι :
Νῖκος Γεωργόπουλος Διαχειριστής
Σύνδεσμος 71 ΔιαχειριστήςΣε αυτό το δεύτερο ιστολόγιο με το widget ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ στην δεξιά στήλη έχουμε καταχωρήσει άτομα που είτε γράφουν άρθρα ( χωρίς να τους έχει δοθεί ρόλος Συντάκτη ,Συνεργάτη κλπ -απλά στέλνουν με mail τα κείμενα τους ) είτε προτείνουν πάλι με mail για ανάρτηση άρθρα που αλιεύουν από το διαδίκτυο .
Όταν κάνουμε κλίκ επάνω σε κάποιο από αυτά τα ονόματα , εμφανίζονται όλα τα άρθρα τα οποία έχουν επιμεληθεί .
Το θέμα είναι ότι όταν γίνεται το κλικ τότε εμφανίζονται στην δεξιά στήλη και οι δύο αρθρογράφοι εγώ και ο έτερος συνδιαχειριστής .
Μπορούμε να αποφύγουμε την εμφάνισή μας ,δηλαδή εμένα ( Νίκος Γεωργόπουλος ) και του ετέρου (Σύνδεσμος 71 ) ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
- Το θέμα ‘Έλεγχος εμφάνισης πρώτης σελίδας – widget εορτολογίου’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.