Αγορά συνδρομής και αλλαγή domain
-
Καλησπέρα!
Πρόσφατα έφτιαξα μια σελίδα για μια φίλη μου στο WordPress.com . Αφού τελειώσαμε με την σελίδα μου είπε πως θα ήθελε να βγάλουμε το wordpress από το domain της. Εν τέλη καταλήξαμε στην ετήσια συνδρομή που αναφέρει ότι υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσουμε το wordpress από το domain(η συνδρομή που σε αφήνει να περάσεις και plug in, όχι αυτή που υπάρχει μόνο για το domain). Ήθελα μόνο μια διευκρίνιση σχετικά με την συνδρομή. Μετά την αγορά της μπορούμε να αλλάξουμε το domain κανονικά και να αφαιρέσουμε το wordpress? Μου είπε ότι πήγε να προχωρήσει στην αγορά αλλά αγχώθηκε γιατί δεν ήταν σίγουρη ότι μετά θα μπορεί να το αλλάξει. Ευχαριστώ πολύ!!!
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Όποιο πλάνο και να επιλέξετε θα μπορέσετε να συνδέσετε ένα domain που ήδη έχετε ή να κατοχυρώσετε ένα νέο. Με το που γίνει αυτό, αυτόματα η διεύθυνση .wordpress.com αποκρύπτεται και το domain γίνεται η κύρια διεύθυνση του site. Επίσης όποιος επισκέπεται την .wordpress.com διεύθυνση θα αναδρομολογείται αυτόματα στο domain.
Επίσης, για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε plugins στο WordPress.com θα πρέπει να επιλέξετε το Business ή το eCommerce πλάνο.
Τέλος, μετά την αγορά του πλάνου θα έχετε πρόσβαση στην Live Chat υποστήριξη μας (Αγγλικά μόνο) 24 ώρες το 24ωρο.
-
Καλημέρα!!
Κατάλαβα ,οπότε με το personal plan θα μπορεί να έχει το δικός της domain κανονικά. Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο αν γίνεται που δεν πολυκαταλαβα όσο κοίταζα τα domains. Από ότι είδα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς domain με 18 ευρο περίπου το χρόνο. Λέει ότι όταν κάποιος μπαίνει στην σελίδα τον κάνει redirect στην παλιά ( δηλαδή την wordpress.com) αυτό το βλέπει ο επισκέπτης της σελίδας πάνω πάνω στο link ή βλέπει κανονικά το domain χωρίς το wordpress ? Γιατί αρχικά σκεφτόταν να αγοράσει αυτό αλλά μου είπε ότι φοβάται μήπως μπερδεύονται οι πελάτες τις αν βλέπουν άλλο domain πάνω στην μπάρα (wordpress.com) και άλλο όταν βλέπουν το link σε αλλά social media (δηλαδή χωρίς το wordpress).
Ευχαριστώ πολύ καλή χρονιά!!
-
οπότε με το personal plan θα μπορεί να έχει το δικός της domain κανονικά.
Κανονικότατα. Όπως και σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο.
Λέει ότι όταν κάποιος μπαίνει στην σελίδα τον κάνει redirect στην παλιά ( δηλαδή την wordpress.com) αυτό το βλέπει ο επισκέπτης της σελίδας πάνω πάνω στο link ή βλέπει κανονικά το domain χωρίς το wordpress ?
Αυτό αναφέρεται στην περίπτωση που αγοράσεις ένα domains χωρίς κάποιο πλάνο. Τότε, απλά το domain θα ανακατευθύνει στην .wordpress.com διεύθυνση.
Η καλύτερη λύση είναι η αγορά ενός πλάνου ώστε το domain να γίνει η κύρια και μοναδική διεύθυνση του site. Επίσης όλα τα πλάνα σου προσφέρουν την κατοχύρωση ενός domain δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.
Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα απλό πλάνο και αν δεις αργότερα ότι χρειάζεσαι περισσότερα, μπορείς να αναβαθμίσεις σε ένα μεγαλύτερο πλάνο πληρώνωντας μόνο τη διαφορά.
-
-
- Το θέμα ‘Αγορά συνδρομής και αλλαγή domain’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.