ΑΓΟΡΑ DOMAIN
-
Καλησπέρα σας έχω αγοράσει ένα domain από [redacted] 48 EUROS και δεν έχω δωρεάν τον domain name ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ: PIREUS BANK GREECE στιις 18/6/2022
WP.com: Yes
Correct account: UnknownΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
Η αγορά αυτού του domain έχει γίνει από ένα διαφορετικό λογαριασμό. Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε αυτό το domain θα πρέπει να συνδεθείτε σε αυτόν το άλλο λογαριασμό.
Εάν δεν θυμάστε τα στοιχεία εισόδου, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό ώστε να ανακτήσετε πρόσβαση.
-
Καλησπέρα σας,
το recovery με οδηγεί σε αυτόν τον λογαριασμό.
Επειδή είμαι αβοήθητη τόσες ημέρες ενώ έχω πληρώσει και όταν ανοίγω το περιβάλλον διαχείρισης που τα εμφανίζει πάλι στο καλάθι, θέλω την επιστροφή των χρημάτων.
Εναλλακτικά, να με κατευθύνετε επαρκώς.
Θέλω να ξεκινήσω να το φτιάχνω.
Ενώ έχω αγοράσει το domain, εμφανίζεται ως ανολοκλήρωστη αγορά.Ευχαριστώ.
-
Σας κατευθύνει σε αυτό το λογαριασμό γιατί χρησιμοποιείτε το email που είναι συσχετισμένο με αυτό το λογαριασμό. Ο άλλος λογαριασμός σας είναι συσχετισμένος με ένα διαφορετικό email.
Επειδή όμως έχετε τα στοιχεία της συναλλαγής όπως είδα στο αρχικό σας μήνυμα, παρακαλώ στείλτε τα στην Account Recovery ομάδα μας χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα και έτσι θα μπορέσουμε να σας δώσουμε πρόσβαση στο λόγαριαμό αυτό.
https://wordpress.com/wp-login.php?action=recovery
Προσοχή, στο πεδίο του Transaction ID θα βάλετε μόνο το 10ψήφιο κωδικό που είναι αμέσως μετά τη λέξη WORDPRESS.
Πείτε μου εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με αυτή τη διαδικασία.
-
-
-
- Το θέμα ‘ΑΓΟΡΑ DOMAIN’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.