Αδυναμία διαχείρισης του blog
-
Τελευταία μου είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διαχειριστώ το blog μου γιατί η σελίδα διαχείρισης δεν ανοίγει. Αλλά και όταν ανοίξει δεν μπορώ να επεξεργαστώ ένα άρθρο ή να αναρτήσω νέο. Γενικώς το wordpress.com σέρνεται. Το ίδιο και με ένα δεύτερο blog που έχω. Καμιά ιδέα;
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Το WordPress.com δεν σέρνεται. Θα έλεγα να δεις την γραμμή του, να καθαρίσεις την cache του υπολογιστή σου, να δεις αν έχει μολυνθεί ο υπολογιστής σου από κάποιο malware κλπ
Επίσης θα ήταν καλό, αν το χρησιμοποιείς, να καθαρίσεις και το Gears
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Καθάρισα cache και απενεργοποίησα το Gears. Τα πράγματα προς το παρόν δουλεύουν πάλι. Δεν ξέρω τι από τα δυο βοήθησε.
-
Πάλι τα ίδια. Αδύνατον να συνδεθώ με τη διαχείριση του blog αλλά και γενικά να ανοίξω ιστοσελίδες του wordpress.com Αυτό συμβαίνει και με τους δυο mac που έχω στο σπίτι παρόλο που έλεγξα για malware και διέγραψα cache. Ούτε αυτό το forum δεν μπορώ να ανοίξω. Για να μπορέσω να γράψω τώρα χρησιμοποίησα ένα pc laptop. Με αυτό ανοίγω τη διαχείριση. Titana αν μπορείς βοήθα παρακαλώ.
-
Αν η Cache και το Gears βοήθησε νομίζω ότι εκει είναι το πρόβλημα. Προσπάθησε να δουλέψεις χωρίς turbo
- Το θέμα ‘Αδυναμία διαχείρισης του blog’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.