Αδύνατον να καταχωρήσω Νέο Άρθρο

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα,
    Σήμερα δεν μπόρεσα να καταχωρήσω νέο άρθρο. Μόλις πατάω <Προσθήκη Νέου> στον χώρο της διεύθυνσης εμφανίζεται: http://anatakti.wordpress.com/wp-admin/post-new.php αλλά η οθόνη μου παραμένει εντελώς κενή, λευκή. Δεν εμφανίζονται τα γνωστά βοηθήματα και φόρμες για καταχώρηση άρθρου.

Έσβησα όλα τα cookies αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Συγνώμη, δεν ήμουν διαθέσιμος αυτές τις μέρες. Αλλά προφανώς το πρόβλημά σου ήταν προσωρινό και ξεπεράστηκε.

• Άγνωστο's avatar

Δεν πειράζει. Για κάποιο λόγο με είχαν αποκλείσει από το wordpress, γιατί τους φάνηκαν πολλά τα link προς άλλες σελίδες.
    Το διόρθωσαν αλλά σκέφτομαι σοβαρά να μεταπηδήσω στο blogger…αν και από ότι προσπάθησα ούτε αυτό είναι εφικτό, μια και το αρχείο που βγάζουν όταν κάνεις λήψη δεν μπαίνει στον blogger θέλει κάποια μετατροπή.
    Διαισθάνομαι μια παρακμή σε όλα…

Πάντως ευχαριστώ

• Άγνωστο's avatar

Καλώς ή κακώς είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέματα παραβιάσεων των όρων χρήσης.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συνδέσμων που μπορείς να έχεις, έχει όμως σημασία το προς τι είδους σελίδες οδηγούν αυτοί οι σύνδεσμοι, και μεγάλη σημασία το αν το blog φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά ή κυρίως για το σκοπό αυτό. Το ότι τα τελευταία 46 post σου είναι μόνο youtube videos, χωρίς ούτε μία λέξη κειμένου, είναι ομολογουμένως περίεργη εικόνα. Μάλλον δεν θα πρόσεξαν ή διερεύνησαν ή κατάλαβαν ότι τα βίντεο αυτά είναι δικά σου.

Κατά τη γνώμη μου, πάντως, εφόσον πρόκειται για σειρές φωτογραφιών λογικότερο θα ήταν να βάζεις slideshows αντί youtube videos.

• Άγνωστο's avatar

Οπότε θα ήταν χρήσιμο να σχολιάζω τα video που αναρτώ; Πολλές φορές πρόκειται για τοπικές εκδηλώσεις που οι συμμετέχοντες προτιμούν να δουν τον εαυτό τους μέσα σε Video, μια και έτσι μπορούν πιο εύκολα να το μοιραστούν με φίλους τους. Πάντως σε γενικές γραμμές όλα τα Video είναι αποκλιστικά δικής μου κατασκευης!

Σε ευχαριστώ θερμά που με βοηθάς…

• Άγνωστο's avatar

Παρακαλώ!
    Όχι, αφού τα βίντεο είναι δικά σου δεν υπάρχει πρόβλημα: απλώς πιθανολόγησα τι μπορεί να τους φάνηκε περίεργο.

• Το θέμα ‘Αδύνατον να καταχωρήσω Νέο Άρθρο’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.