Αλλαγή εμφάνισης στη σελίδα του Επεξεργαστή

• Άγνωστο's avatar

Φίλοι,παρακαλώ αν μπορείτε ενημερώστε με πως μπορώ να λύσω το παρακάτω πρόβλημα.
    Οταν ήμουν στη σελίδα …Επεξεργασία άρθρου …αυτά που έβλεπα ήταν …3 στήλες.
    Η πρώτη είχε και έχει ( Πινακα ελέγχου,πρόσθετες δυνατότητες,άρθρα…και …και….και στο τέλος…ρυθμίσεις )
    Η ΄δευτερη (μεσαία ) είχε το πλαίσιο με τις γραμμές εργαλείων και πάνω το πεδίο που μπαίνει ο τίτλος του άρθρου και στο κάτω πεδίο γράφεται ή κάνουμε paste το κείμενο.
    Στην 3η δεξιά στήλη …υπήρχαν και τώρα δεν υπάρχουν διάφορα στοιχεία προγραμματισμού ( Δημοσίευση…Κατηγορίες …Post Tags ..) …τώρα δεν υπαρχει η 3η στήλη και όλα τα στοιχεία της έχουν μεταφερθεί στο κάτω μέρος της 2η στήλης … αυτό έγινε ξαφνικά.
    …Στην επάνω δεξιά πλευρά υπάρχει η επιλογή ….. επιλογές προβολής …. όταν κάνω κλίκ επάνω τότε ανοίγουν επιλογές show on screen και Screen Layout …το οποίο έχει επιλογή …..αριθμος στηλών 1 και 2 . και είναι τσεκαρισμένο το 2.
    Μήπως έπρεπε να υπάρχει και επιλογή αριθμός στηλών 3 ;;; αν ναι πως μπορώ να το κάνω και να επανέλθει η εμφάνιση της σελίδας στην προηγούμενη μορφή.
    Ευχαριστώ./Λακεδαίμων

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Όχι, δεν έπρεπε να υπάρχει επιλογή για 3 στήλες: ο αριθμός αναφέρεται στις στήλες των στοιχείων που σχετίζονται με τα άρθρα και την επεξεργασία τους – δεν περιλαμβάνει τη (γενική) πλευρική στήλη του πίνακα ελέγχου.

Αν ο χώρος της δεύτερης στήλης υπάρχει, πρέπει απλώς να σύρεις εκεί τα στοιχεία που θέλεις.

• Άγνωστο's avatar

Παναγιώτη,ευχαριστώ.
    Ευκαιρίας δοθείσης όμως …μήπως μπορείς να μου πείς αν υπάρχει δυνατότητα να εισάγω βίντεο vimeo ή άλλα σχετικά αρχεία εκτός απο youtube που γνωρίζω πως γίνεται ;
    και πάλι ευχαριστώ.

• Άγνωστο's avatar

Μπορείς να εισάγεις σχεδόν οποιοδήποτε βίντεο που είναι ανεβασμένο κάπου.

http://en.support.wordpress.com/videos/vimeo/

The gigya shortcode 1 – inserting videos

• Άγνωστο's avatar

Παναγιώτη ευχαριστώ,σήμερα θα το δοκιμάσω.

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα…ερωτήσεων συνέχεια…
    Δεν έχω πρόθεση να εγκαταλείψω το wordpress αλλά για ασφάλεια , πως μπορώ να μεταφέρω ότι άρθρα-αρχεία έχω σε ένα άλλο (αν το δημιουργήσω) blogger ιστολόγιο (blogspot.com) ή σε τί άλλη κατηγορία θα μπορούσες να μου προτείνεις.
    Παναγιώτη δεν ξέρω πως μπορώ να εξασφαλίσω το περιεχόμενο και θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος να το φυλάω και εκτός απο το ,,,wordpress …και κάπου αλλού.
    (όχι απο wordpress σε με διαφορετικό όνομα wordpress αλλά σε κάτι άλλο )
    Σε ευχαριστώ.
    Λακεδαίμων.

• Άγνωστο's avatar

Η WordPress είναι ασφαλής ενώ η Blogspot είναι ό,τι χειρότερο από άποψη ασφάλειας.

Για back-up μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο Export:
    http://en.support.wordpress.com/export/

Ή μπορείς να αντιγράψεις το ακριβές περιεχόμενο όλων των άρθρων σου (ένα-ένα) από τον επεξεργαστή HTML και να τα σώσεις σε απλά αρχεία κειμένου.

Παρατήρηση: όταν θέλεις κάτι άσχετο με τον τίτλο του θέματος που είχες ανοίξει, καλύτερα να ανοίγεις καινούργιο θέμα (ώστε να μπορούν να το εντοπίσουν και άλλοι που ενδέχεται να ενδιαφέρονται για το ίδιο ζήτημα).

• Το θέμα ‘Αλλαγή εμφάνισης στη σελίδα του Επεξεργαστή’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.