Αναβαθμιση ενος free blog σε premium

• Άγνωστο's avatar

Καλησπερα,

ήθελα να ρωτήσω αν το free blog που εχω δημιουργήσει, πληρώσω για
    να το κάνω premium..
    θα αλλάξει απο παράδειγμα.wordpress.com σε παράδειγμα.com?

Ευχαριστώ

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Μπορείς να βρεις λεπτομέρειες για όλα τα upgrades στο «Store», πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου. Ή στο support:
    http://en.support.wordpress.com/upgrades/

Το «premium» upgrade είναι πέντε άλλα upgrades μαζί (σε τιμή πολύ χαμηλότερη από ό,τι αν τα πάρεις ένα-ένα).
    Η απάλειψη του «wordpress» από τη διεύθυνση είναι το λεγόμενο domain mapping: ναι, είναι το ένα από τα πέντε που περιλαμβάνει το premium upgrade.

Αλλά μπορεί να μην χρειάζεσαι και τα πέντε που παρέχει το upgrade αυτό: αν σε ενδιαφέρει μόνο η απάλειψη του «wordpress», χρειάζεσαι μόνο το Domain upgrade. Όπως φαίνεται από τις τιμές, το premium upgrade γίνεται συμφερότερο από τη στιγμή που θα ήθελες τουλάχιστον τρία από τα πέντε που συνδυάζει.

• Άγνωστο's avatar

ΥΓ Μιά λεπτομέρεια που παραλείπει να διευκρινίσει ευθέως η WP είναι ότι το «wordpress» μπορεί να φύγει από τη διεύθυνση, αλλά στο υποσέλιδο του blog θα συνεχίσει να λέει «Blog at WordPress.com».

• Άγνωστο's avatar

Να ρωτησω κάτι πάνω σε αυτό.Συμπληρώνω την φόρμα και ζητάει να πληρώσω σε δολάρια.
    Δεν έχω Paypal,ουτε πιστωτική.
    Ποιος ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος για να πληρωσω σε δολαρια και να κανω το blog μου premium?

• Άγνωστο's avatar

Δεν γίνεται αλλιώς: χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Αν δεν έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου.

• Το θέμα ‘Αναβαθμιση ενος free blog σε premium’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.