ανεπιθύμητες διαφημίσεις στο blog μου.
-
Καλησπέρα,εδώ και μέρες βλέπω διαφημίσεις στο blog μου κάτω από δημοφιλή άρθρα στην αρχή και τώρα και στην κορυφή και τα πλαινά.
Πώς γίνεται χωρίς την έγκρισή μου ;τις ίδιες διαφημίσεις βλέπω και στον πίνακα ελέγχουΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Η WP βάζει διαφημίσεις στα blog μας, οι οποίες όμως εμφανίζονται μόνο κάτω από άρθρα και μόνο αν δεν είσαι logged-in user. Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι της WP αλλά κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε κάποιο κακό πρόσθετο του browser που χρησιμοποιείς.
-
Καλησπέρα,αν είναι από τον browser μόνο στο blog μου θα τις έβλεπα;
Το google chrome χρησιμοποιώ.
Και έχω μόνιμα ανοιχτή την εφαρμογή wordpress for android,σπάνια δουλεύω σε υπολογιστή.
Μπορώ ν’ απαλλαγώ από αυτές (διαφημίσεις); -
Η WP δεν βάζει ποτέ διαφημίσεις στον πίνακα ελέγχου. Ναι, κάποια ύπουλα προγραμματάκια μπορεί να συνδέονται με ένα site μόνο. Πρέπει να απεγκαταστήσεις ένα-ένα ό,τι πρόσθετα και επεκτάσεις έχει ο browser μέχρι να βρεις ποιό φταίει.
Δες και εδώ:
http://blog.wikimedia.org/2012/05/14/ads-on-wikipedia-your-computer-infected-malware/
Ή να αρχίσεις να χρησιμοποιείς άλλον browser. Οι πιο αξιόπιστοι browsers είναι οι Firefox και Safari. -
Έχω σβήσει τις επεκτάσεις,θα το ψάξω όμως καλύτερα.
Ο firefox κάνει τον υπολογιστή μου να σέρνεται,ενώ με το google chrome «πάει σφαίρα».
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! -
Έκανα ο,τι μου προτείνατε ,τελικά από τις επεκτάσεις ήταν…ευχαριστώ και πάλι!
Καλή σας μέρα!
- Το θέμα ‘ανεπιθύμητες διαφημίσεις στο blog μου.’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.