βίντεο μέσα στα σχόλια
-
Δεν μπορώ να δώ τα βίντεο μέσα στα σχόλια,ούτε να επεξεργαστώ ένα άρθρο,και ταυτόχρονα το notifications δεν λειτουργεί σε μένα.
Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 2 μέρες.Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Μάλλον πρόβλημα browser: δοκίμασε να διαγράψεις την cache και τα cookies του browser. Ποιόν browser και ποιά έκδοσή του χρησιμοποιείς;
-
-
-
Ο Firefox δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα (Safari και Firefox είναι οι πιό αξιόπιστοι browsers, και συνήθης ύποπτος είναι ο Explorer). Έχεις κάποια add-ons ή κάποιο firewall? Αν ναι, δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις, για να δεις μήπως φταίει κάτι σε αυτά.
-
-
Εβαλα την 16.0 καθάρισα και τα cookies η cache o.k. αλλά δεν βλέπω και πάλι τα βίντεο.
Ούτε στα σχόλια ούτε στα άρθρα…
Addons δεν έχω…δεν ξέρω αν μου δημιουργεί το Avast ή της Microsoft το πρόβλημα…
Το παλεύω ακόμα… -
Επίσης βεβαιώσου ότι έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του Adobe Flash Player, και ότι στα preferences του browser είναι ενεργοποιημένη η javascript.
-
Μέχρι στιγμής τζίφος…
Τα βίντεο δεν μπορώ να τα δώ…
Θα φωνάξω φίλο μου εξπέρ στα δίκτυα…
Σε ευχαριστώ -
Παρακαλώ. Σόρυ που δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο: όπως καταλαβαίνεις, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω όταν πρόκειται για κάτι που δεν αφορά ειδικά το blog σου αλλά κάτι αλλο στον υπολογιστή σου.
-
-
?
1) Δεν βλέπω να υπάρχουν βίντεο στο http://bluebig.wordpress.com/.
2) (Αν τυχόν αναφέρεσαι σε κάποιο που το δοκίμασες και το αφαίρεσες:) Τα ίδια συμπώματα σε δύο διαφορετικά blog είναι ακριβώς ένδειξη ότι το πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου και όχι στα blog. Εγώ π.χ. τα βίντεο στο http://olympia.gr/ τα βλέπω κανονικότατα. -
καλημέρα
ναι, για τη δοκιμή αναφέρομαι.
είναι θέμα p.c. το ξέρω,σιγουρεύτηκα…
για αυτό ακριβώς έκανα και το «πείραμα» στα δύο blog.
μη κουράζεσαι άλλο,σε ευχαριστώ πολύ,θα το βρώ,που θα πάει…
να είσαι καλά. -
Καλησπέρα,
το πρόβλημα τελικά ήταν στα extensions του Add-ons.
είχε 1-2 σκριπτάκια και δεν τα είδα με την πρώτη…
τα έσβησα.
είμαι περήφανος όμως γιατί κατάφερα να το βρώ χωρίς το φίλο μου…
να είσαι καλά,σε ευχαριστώ.
- Το θέμα ‘βίντεο μέσα στα σχόλια’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.