Για ενεργοποίηση νεου ιστολογιου σταλθηκε λαθος e-mail
-
Καλησπέρα έχω το http://www.perista.wordpress.com και σήμερα πήγα να δημιουργήσω το oxiallametra.wordpress.com
δημιουργώντας το e-mail του καινούργιου ιστολογίου το conex den d;exthke ol;okhrh thn die;yuynsh toy ε-mail
(το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) αλλά αντι αυτου το (το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) εγω όμως στο wordpress έστειλα το πρώτο .
Κτόπιν μιας και δεν ήρθε e-mail για να ενεργοποιήσω το ιστολόγιο πήρα στο connex και διορθώσαμε το e-mail στο κανονικό
δηλ..Οπως είναι λογικό δεν πηρα κανενα e-mail τι να κάνω βοήθεια σας παρακσλώΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
-
-
Τότε θα πρέπει να βρεις κάποιον φίλο σου να σε βοηθήσει – δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με προσωπικά δεδομένα, απόρρητο και ασφάλεια δεν μπορούν να εμπλακούν άλλοι.
Το μόνο άλλο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αγνοήσεις αυτό το blog και να δημιουργήσεις ένα νέο (που βέβαια το όνομά του δεν θα είναι oxiallametra).
-
Ευχαριστω πολύ τελικά εχω στείλει μαιλ στο wordpress και περιμένω απάντηση και πάλι ευχαριστώ πολύ.
- Το θέμα ‘Για ενεργοποίηση νεου ιστολογιου σταλθηκε λαθος e-mail’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.