γραμματοσειρές
-
Ενώ αλλάζω την γραμματοσειρά σε Κεφαλίδα 3 και πατάω ενημέρωση..τα γράμματα εμφανίζοναι κάποια μεγάλα και άλλα πολύ μικρά και φαινόνται σαν να έχω πατήσει το bold!και είμαι σίγουρη ότι έχω πατήσει ενημέρωση..
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
-
-
-
Σε όσες έχω πατήσει το Remove formatting και τις έχω διορθώσει..δες για παράδειγμα αυτήν: http://ifestosedu.wordpress.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/
-
Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανες και έγινε αυτό, πάντως έχουν γίνει Κεφ.3 όλες οι παράγραφοι μετά την αρχική λίστα. Ένας τρόπος να διορθώσεις τη σελίδα είναι να αφαιρέσεις ένα-ένα όλα αυτά:
<h3 style="text-align:justify;">
και όλα αυτά:
</h3>
και να εισάγεις αλλαγή παραγράφου (κενή γραμμή) μετά από κάθε παράγραφο.Άλλος τρόπος, αν βαριέσαι να τα αφαιρέσεις ένα-ένα, είναι:
1. Visual editor: επιλογή όλου του περιεχομένου, αντιγραφή,
2. Text editor: επιλογή όλου του περιεχομένου, επικόλληση, εισαγωγή κενής γραμμής μετά από κάθε παράγραφο,
3. Visual editor: επαναδημιουργία συνδέσμων, bold, κεφαλίδων κτλ. -
αυτό το είχα κάνει στην αρχική σελίδα πριν και τώρα η γραμματοσειρά έχει το ίδιο πρόβλημα..μήπως θα έπρεπε να διαγράψω και να ξαναφτιάξω τις σελίδες από την αρχή όπως μου έδειξες??
- Το θέμα ‘γραμματοσειρές’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.