δεν έχει αλλάξει η θερινή ώρα στα stats
-
Παρατήρησα ότι δεν έχει αλλάξει η θερινή ώρα στα stats.
Βρήκα ένα thread γι αυτό, http://en.forums.wordpress.com/topic/changing-the-clock?replies=2#post-850561
αλλά ήθελα να ρωτήσω αν αλλάζοντας την time zone από τα settings (όπως παραπέμπει η ΤΤ) θα επηρρεαστεί και η ώρα που ανεβάζω ένα ποστ στο Reader, γιατί εκεί φαίνεται να έχει γίνει η αλλαγή και τα ποστ εμφανίζονται σωστάΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Ναι, την ώρα την αλλάζουμε μόνοι μας (για μας τώρα πρέπει UTC+3).
Τι σημασία έχει τι θα δείχνει το Reader?
Και μιλάς για μελλοντικά ποστ ή για ποστ που έχεις ήδη δημοσιεύσει? -
Μιλάω για την στιγμή που ανεβάζεις ένα ποστ.
Εγώ πλέον έχω ώρα Ελλάδος θερινή, δεν ξέρω αν π.χ. και στην Ασία αλλάζουν την ώρα. Μπερδεύτηκα νομίζοντας ότι στο reader το ποστ θα εμφανιστεί με αυτή τη διαφορά. Αλλά χαζομάρα μου, αφού δεν αναγράφεται η ώρα, αλλά πόσα λεπτά πριν έχει ανέβει ένα ποστ… -
Ακριβώς: αν παρακολουθείς ένα blog από την Ιαπωνία, πχ, το Reader θα σου δείξει πριν από πόσα λεπτά/ώρες/μέρες δημοσιεύτηκε ένα ποστ του, ασχέτως του τι ώρα/μέρα έχουν εκείνοι.
Η ένδειξη στο Reader θα αλλάξει μόνον αν κάποιος επεξεργαστεί ένα ήδη δημοσιευμένο ποστ και του αλλάξει την ώρα ή ημέρα δημοσίευσης.
- Το θέμα ‘δεν έχει αλλάξει η θερινή ώρα στα stats’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.