δεν μου εμφανιζει τους users που εχω κανει αντ
-
δεν μου εμφανιζει τους users που εχω κανει αντ για ενα μπλογκ με πολλα μελη. παρολο που κανω και με τους δυο τροπους δεν εμφανιζεται στον πινακα ελεγχου. ξερει κανεις γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.
-
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
Αυτό το υποστηρικτικό φόρουμ είναι μόνο για ιστολόγια που φιλοξενούνται στο WordPress.com. Αν έχετε ιστολόγιο που φιλοξενείτε σε δικό σας χώρο πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια στα φόρουμ του WordPress.org, όχι εδώ.
Αν δεν καταλαβαίνετε την διαφορά, μπορεί να βρείτε βοήθεια εδώ.
-
-
-
mitheblog.wordpress.com . ειναι ενα μπλογκ στο οποιο θελω πολλα μελη. αλλα παρολλο που τα προσθετω δεν μου τα εμφανιζει. μονο μου βγαζει να δημοσιευω os mitheblog. ετσι εγω που εχω το πασσγορντ με τον αλλον που επισης εχει το πασσ αν ειναι να δημοσιευσει θα βγει υπο το onoma mitheblog. κατι που βεβαια δεν το θελουμε. θελουμε καθε συγγραφεας να εχει το δικο του νικ
-
Κάθες χρήστης στο wordpress έχει ένα ρόλο που τον περιορίζει ή του επιτρέπει να κάνει διάφορες ενέργειες. Αν θέλεις κάποιοι να γράφουν posts θα πρέπει να τους κάνεις Author τουλάχιστον. Δες το http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities για περισσότερες πληροφορίες.
-
οκ καταλαβα λαθος δικο μου. μπορειτε αμα θελετε να το σβησετε το θεμα. θανκς παντως
-
Δεν θα σβηστεί. Μπορείς να το κάνεις resolve (δεξιά πάνω) ώστε να γνωρίζουν και οι άλλοι ότι έχει βρει λύση και να κάνουν το ίδιο.
- Το θέμα ‘δεν μου εμφανιζει τους users που εχω κανει αντ’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.