δεν μπορούν να αφησουν σχόλιο
-
καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. κάποιοι bloggers μου λένε ότι προσπαθούν να μου κάνουν σχόλια και τους πετά έξω το σύστημα. άλλοι μου λένε ότι το έχουν στείλει αλλά εγώ δεν το έχω λάβει…δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό γιατί παίρνω και σχόλια κανονικά!!!!
αν μπορείτε να με βοηθήσετε!!!
ευχαριστώ πολύΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
1) Δεν ξέρω τι εννοείς με το «τους πετά έξω το σύστημα»: πρόκειται για επισκέπτες που έχουν λογαριασμό στη wordpress.com ή όχι;
2) Θα πρέπει να πας στο Settings > Discussion και να κοιτάξεις τι επιλογές έχεις ενεργοποιημένες, π.χ. μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να μη δημοσιεύεται ένα σχόλιο αν είναι η πρώτη φορά που γράφει σχόλιο ένας επισκέπτης. -
σε ευχαριστώ για την απάντηση!
δεν έχουν wordpress είναι στο blogspot!
ειναι ατομα που τα εχω ηδη εγκρίνει αλλα ειτε δεν μπορουν να μου στειλουν σχολιο ειτε στελνουν αλλα δεν το βλεπω….
κοιτα εδω στο ονομα μαρια βραχατη (είναι προς το τελος) -
1) Αν ισχύει αυτό που λέει η επισκέπτρια, τότε πώς εμφανίστηκε το σχόλιό της;
2) Γράψε ποιές ακριβώς επιλογές έχεις επιλεγμένες στο Settings > Discussion. -
καλησπέρα!
λοιπόν αυτά έχω!
Αρχικές ρυθμίσεις άρθρου: 1)Attempt to notify any blogs linked to from the article
2)Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks)
3)Allow people to post comments on new articles, τα έχω επιλέξει όλα!Μετά από κάτω που λέει Άλλες ρυθμίσεις σχολίων έχω επιλέξει τα εξής :
1)Ο συντάκτης πρέπει να συμπληρώσει όνομα και ηλ. διεύθυνση ,2)Εμφώλευση σχολίων μέχρι 3 επίπεδα, 3)Break comments into 300 pages with top level comments per page and the last page displayed by default
Στην κορυφή κάθε σελίδας να προβάλλονται τα παλαιότερα σχόλια.Εκεί που λέει να ειδοποιούμαι όποτε (τα έχω επιλέξει όλα) : Υποβάλλεται σχόλιο
Υπάρχει σχόλιο για έλεγχο
Someone likes one of my posts
Someone reblogs one of my posts
Someone follows my blog.Μετά στο για να προβληθεί ένα σχόλιο επέλεξα:Πρέπει να εγκριθεί από διαχειριστή.
εκεί που λέει συντονισμός σχολίων και μαύρη λίστα σχολίων δεν έχω επιλέξει τίποτα.
Τέλος έχω επιλέξει και αυτά : 1)Follow Comments Show a ‘follow comments» option in the comment form και
2)Follow Blog Show a ‘follow blog’ option in the comment formΣου έκανα copy/ paste ακριβώς ότι μου δείχνει η σελίδα!!! Ελπίζω να βγάλεις άκρη γιατί κι εγώ με βοήθεια το έφτιαξα το blog κι ακόμα το μαθαίνω!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
α) Αυτό που λέει η φίλη σου δεν μου είναι σαφές, και δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να φταίει η WP ή το blog σου: μου ακούγεται σαν πρόβλημα του δικού της browser. Πριν από λίγο σου άφησα ένα δοκιμαστικό σχόλιο, όχι απλώς χωρίς να είμαι logged in ως χρήστης WP αλλά και με ψεύτικη ηλ. διεύθυνση: κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε, τα αναμενόμενα έγιναν (βλέπω το σχόλιο και την επισήμανση ότι περιμένει έγκριση).
β) «στελνουν αλλα δεν το βλεπω»: έχεις κοιτάξει αν είναι στο Comments > Spam?
γ) Οι επιλογές σου είναι οκ (αν και προσωπικά διαφωνώ με το να χρειάζεται έγκριση κάθε σχόλιο) εκτός από μία: καλύτερα να επιλέξεις και το «Don’t discard spam on old posts».
-
Καλησπέρα!!το είδα το σχόλιο σου!!!! αφού το λες ότι είναι εντάξει χαίρομαι!!!
τα κοιτάω πάντα όλα τα σχόλια και δεν υπήρξε κάτι ως spam..
επέλεξα κι αυτό που μου πρότεινες , το dont discard spam on old posts. αυτό ακριβώς τι σημαίνει;
σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησες!!!
-
1) Μπορείς να ρωτήσεις τη φίλη αυτή ποιόν browser και έκδοσή του χρησιμοποιεί;
2) Όταν στην πλευρική στήλη του πίνακα ελέγχου πατήσεις το Σχόλια, εμφανίζεται η λίστα με όλα τα κανονικά σχόλια, και πάνω-πάνω έχει αυτά: All | Pending | Approved | Spam | Trash. Εννοείς ότι δεν έχεις δει ποτέ αριθμό δίπλα στο «Spam», ή ότι το πατάς και δεν έχεις δει ποτέ παρακρατημένα σχόλια εκεί; Περίεργο μου φαίνεται. Πόσες περίπου επισκέψεις έχεις ανά μήνα;
3) Αν δεν έχεις επιλεγμένο το «Don’t discard spam on old posts», τότε τα spam που παρακρατούνται από παλαιότερα ποστ (ποστ δημοσιευμένα πάνω από ένα μήνα πριν) δεν πάνε στο Spam αλλά διαγράφονται αμέσως. Έτσι χάνεις τη δυνατότητα να τα ελέγξεις και να εγκρίνεις κάποιο σχόλιο που μπορεί να παρακρατήθηκε κατά λάθος.
-
1)καλησπέρα! θα την ρωτήσω και θα σ ου πω!
2)εκεί που μου λες κοιτάζω κι εγώ και δίπλα στα spam έχω μηδέν (0).
όταν όμως πάω στο akismet stats μου δείχνει
7 total spam, 241 total ham, 0 missed spam, 0 false positives και τέλος 100% accuracy rate. εγώ όμως αυτά τα 7 spam που λέει δεν ξέρω τι ήταν..
ξεκίνησα από τον ιούλη και οι επισκέψεις μου το μήνα είναι περίπου 2500 με 3000 από ότι βλέπω στα στατιστικά.3)οκ το επέλεξα κι αυτό!!!
σε ευχαριστώ!!!
-
Δείχνει 7 στα stats αλλά βλέπεις 0 στο Spam πρώτον για το λόγο που εξήγησα στο 3 της προηγούμενης απάντησης, δεύτερον γιατί και τα spam που παρακρατούνται από πρόσφατα ποστ διαγράφονται και αυτά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (δύο βδομάδες ή ένα μήνα – δεν θυμάμαι). Αν ελέγχεις συχνά το Spam θα δεις ότι δεν θα δείχνει πάντα 0.
-
-
Καλησπέρα και πάλι!!!μάλλον έχω πάλι το ίδιο θέμα με τα σχόλια….
προσπαθούν να μου αφήσουν και δεν φτάνουν… κι από άτομα που δεν είχα προβλημα παλιότερα…
δείτε εδώ στο όνομα dimi : http://marilenaspotofart.wordpress.com/2012/10/08/koumparas-rozoula/#commentsΔεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται το πρόβλημα…
Σας ευχαριστώ -
Πέρα από το να κοιτάξεις μήπως έχουν παρακρατηθεί στο Comments > Spam, δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω.
- Το θέμα ‘δεν μπορούν να αφησουν σχόλιο’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.