Δημιουργία Forum

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα ,
    Θέλω να δημιουργήσω στο ιστολόγιό μου μια νέα σελίδα για θέματα ελληνικής γλώσσας -ορθογραφίας – πολυτονικού κλπ … να την ονομάσω forum … και να λειτουργεί όπως αυτό το forum που σας γράφουμε τις ερωτήσεις μας και εσείς μας απαντάτε … .
    Θέλω όλα τα ερωτηματα που θα υποβληθούν να φαίνονται καθώς και οι απαντήσεις των … όπως δουλεύει το δικό σου forum.
    Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι ανάλογο … όπως φόρμα επικοινωνίας … όπου ο ερωτών χρησιμοποιώντας μόνο το mail του ,χωρίς να είναι χρήστης του WordPress θα γράφει ότι θέλει ,θα φαίνεται μόνο το θέμα του ερωτήματός του … από εκεί να του απαντώ …. αλλά και όσοι μπαίνουν στο forum να μπορούν να βλέπουν όλες τις ερωτήσεις και όλες τις απαντήσεις.
    Ευχαριστώ.

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Χαίρεται,

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα forum παρόμοιο με αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα forum plugin. Εμείς χρησιμοποιούμε το bbPress. Οπότε θα πρέπει να αναβαθμίσεις στο Business πλάνο καθώς αυτό είναι το μόνο πλάνο που επιτρέπει την εγκατάσταση plugins.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το θέμα P2 (https://wordpress.com/theme/p2-breathe) το οποίο έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ομαδική επικοινωνία και συνεργασία, όπως ακριβώς γίνεται και σε ένα forum δηλαδή.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα δεύτερο site με το P2 θέμα και να το συνδέσεις (με ένα link στο μενού) στο κύριο site σου.

• Το θέμα ‘Δημιουργία Forum’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.