Διαγραφή

• Άγνωστο's avatar

εχω προσθεση μερικες σελιδες στο blog μου κ διπλα στην τελευταια μου βγαζει ενα πεδιο χωρις κατηγοριες το οποιο δεν μπορω να το σβησω δεν ειναι καποια σελιδα καμια ιδεα ???

Επιπλεον ποια η διαφορα μεταξυ σελιδων αρθρα και σχολια
    αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω πχ. 5 θεματικεσ ενοτητεσ το εχω κανει μεσω σελιδων κ σε καθε μια να δημοσιευω συγκεκριμενα αρθρα αλλα οταν παω στα αρθρα δεν μου βγαζει κατω απο ποια σελιδα θα μπουν

ευχαριστω

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Ως προς το περιεχόμενο που μπορείς να τους προσθέσεις (κείμενο, εικόνες κτλ.), ένα άρθρο και μια στατική σελίδα είναι το ίδιο.

Τα άρθρα έχουν ημερομηνία δημοσίευσης, εμφανίζονται το ένα κάτω από το άλλο σε αντίστροφη χρονολογική σειρά, και πρέπει να εντάσσονται σε κάποια κατηγορία άρθρων. Αποτελούν την κύρια ύλη ενός blog.

Οι στατικές σελίδες δεν έχουν ημερομηνία, βρίσκονται εκτός χρονολογικής σειράς, και δεν εντάσσονται σε κατηγορίες. Αποτελούν παράπλευρη ύλη (π.χ. ένα βιογραφικό σε ένα προσωπικό blog).

Επομένως αυτό που θέλεις δεν γίνεται με τις σελίδες, γίνεται με τις κατηγορίες.
    α) Θα πας στο Άρθρα > Κατηγορίες και θα δημιουργήσεις τις κατηγορίες (δηλαδή τις θεματικές ενότητες) που χρειάζεσαι.
    β) Θα πας στο Εμφάνιση > Menus και θα αντικαταστήσεις το μενού που εμφανίζεται τώρα με ένα δικό σου, που θα περιλαμβάνει το σύνδεσμο προς την Αρχική σελίδα, τη σελίδα επικοινωνίας, και τις κατηγορίες που θα έχεις δημιουργήσει. Λεπτομέρειες εδώ:
    http://wpbtips.wordpress.com/2011/12/19/custom-menus/
    γ) Κάθε άρθρο που θα γράφεις θα το εντάσσεις στην κατάλληλη κατά περίπτωση κατηγορία, επιλέγοντάς την από το κουτί «Κατηγορίες» του επεξεργαστή.

• Το θέμα ‘Διαγραφή’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.