Διαφημίσεις του wordpress ή ιός ;
-
Καλημέρα καλή χρονιά.
Από χθές μου παρουσιάζει μέσα στο άρθρο ορισμένες λέξεις με μπλέ γράμμματα και κάτω από τις λέξεις αυτές υπάρχει link διαφημιστικό που δεν το έχω τοποθετήσει εγώ ,επίσης δίπλα στην λέξη υπάρχει ενα εικονίδιο με ενα βελάκι προς τα πάνω …πχ (… Θυμάμαι λοιπόν σε ανύποπτο χρόνο) έχει μπεί σύνδεσμος στο …θυμάμαι και το εικονίδιο είναι αμέσως δεξιά του.
Το άρθρο στο οποίο αναφέρομαι παραπάνω είναι το- Ο πεινασμένος μέσος Ελληνας τρέφεται με εκπομπές υψηλής μαγειρικής!!!
Επίσης παρατήρησα ότι όταν συντάσσω κάποιο άρθρο κάτω αριστερά από τον κυρίως κορμό του εγγράφου εκεί που γράφει ….Αριθμός λέξεων: … η φράση Αριθμός …. είναι μπλέ υπογραμμισμένη (κρύβει λινκ) και αμέσως δεξιά υπάρχει το πιο πάνω αναφερόμενο εικονίδιο.
Το ερώτημά μου είναι αν αυτά γίνονται από το wordpress ή έχω φορτωθεί κάποιο ιό ;
Ευχαριστώ και πάλι καλή χρονιά.Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Έλαβα από φιλικό ιστολόγιο το παρακάτω :
filologos10
Δεν είναι ιός. Πρέπει να είναι μια επέκταση που εγκαθίσταται στο browser. Δείτε τις ρυθμίσεις του browser και απενεργοποιήστε το
Τους απάντησα και έπραξα τα παρακάτω:Ευχαριστώ για την βοήθεια – υπόδειξη, απενεργοποίησα ή αφαίρεσα επεκτάσεις και το πρόβλημα δεν εξαλήφθηκε αλλά ελαχιστοποιήθηκε και παρέμενε μόνο σε ορισμένες λέξεις …. ενός και μόνο άρθρου.
Το περίεργο είναι ότι παρουσιαζόταν τόσο στον Firefox που συνήθως χρησιμοποιώ όσο και στους Google Chrome ,Opera … και δεν παρουσιαζότανε μόνο στον Internet Explorer … που δεν το είχα περί πολλού.
Κράτησα μόνο browser τον Ι.Ε (για να έχω έτοιμα τα αγαπημένα ) και απεγκατέστησα όλους του άλλους και στην συνέχεια τους επανεγκατέστησα χωρίς βέβαια τις επεκτάσεις τους … το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται τουλάχιστον προς το παρόν .
Όταν βεβαίως στην πορεία θα μου ζητείται κάποιο πρόσθετο ή επέκταση από τον Firefox ,θα βλέπω αν επηρεάζει τις αναρτήσεις μου και θα το αφαιρώ.
Ευχαριστώ και πάλι, πάντα να αριστεύετε και να μεταδίδετε τα φώτα σας.
Καλή Χρονιά
- Το θέμα ‘Διαφημίσεις του wordpress ή ιός ;’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.