Ε,γειάσας παιδιά…

• Άγνωστο's avatar

Ε, γειάσας παιδιά…κοιτάξτε έχω ένα πρόβλημα (πάλι) με το μπλόγκ μου…ε, καταρχήν θέλω να του αλλάξω διέυθυνση…και κατά δέυτερον θέλω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος,να το κάνω να μη φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ σε κα-μία μηχανή αναζήτησης (να μη μπορεί κα-νείς να το βρεί πουθενά αν ψάξει στο Google ή όπου αλλού οκ?…θέλω να έρχονται μό-νο κανονικοί επισκέπτες..(από άλλα μπλόγκς κλπ,κλπ)..ό-χι όμως από αλλού…αυτό θέλω να το κάνω επειδή πρόσφατα κάποιο άτομο,του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος ανακάλυψε το παλιό μπλόγκ,που είχα το διάβασε και φυσικά έγινε μπάχαλο,τσακωθήκαμε άσχημα κλπ,κλπ και καταλαβαίνετε…και αναγκάστηκα να το κλείσω να ανοίξω άλλο,(και τώρα η Google,έχει δυσκολέψει πάρα πολύ τη διαδικασία στησίματος νέου μπλόγκ,δεν είναι τόοσο απλό όπως κάποτε)…οκ??και ΔΕ θέλω να ανακαλύψει ξανά κάποιος δικός μου κ αι το νέο μπλόγκ οκ?…επειδή ΔΕ θέλω να κάνω άλλη μετακόμιση…κάποιο καιρό έψαξα στο Google να δώ, μήπως υπάρχει το μπλόγκ μου…και δεν υπήρχε…του άλλαξα τον τίτλο και τον έβαλα αγγλικά και το δοκίμασα,να δώ αν βρίσκεται κάπου και δε το’ βλεπα πουθενά…τώρα όμως το δοκίμασα πάλι και αυτή τη φορά μου το έβγαλε φάτσα-κάρτα και πρώτο,πρώτο που λένε…κι αυτό με άγχωσε πάαρα πολύ…αν έχετε κάποιο τρόπο να κάνω αυτά που λέω…θα σας ήμουν ευγνώμων…καλημέρες…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Γεια σου! Λοιπον πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, μετά στις ρυθμίσεις και μετά επιλέγεις απλά «Θέλω να αποκλείσω μηχανές αναζήτησης, αλλά να αφήνω κανονικούς επισκέπτες » από τις 3 επιλογές που έχει!

Τώρα για την αλλαγή του ονόματος του μπλογκ με ενδιαφέρει πολύ και εμένα μιας και το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου…Ξέρει κάποιος αν γίνεται χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρω σε καινούριο μπλογκ? Έχουμε και πολλές φωτογραφίες και θα μας πάρει χρόνια :-)

• Άγνωστο's avatar

Α! Ξέχασα,,,Ρυθμισεις απορρήτου εννούσα πριν!!

• Άγνωστο's avatar

Ε, εγώ (καλημέρα αγαπητέ),ευχαριστώ αυτό το’χω κάνει αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το πόσο αποτελεσματικό είναι,και όσο καιρό το’χω κάνει έχω παρατηρήσει κατακόρυφη πτώση,στις επισκέψεις στο μπλόγκ μου κάτι που δε μου άρεσε και πολύ…ε,όσο γι’αυτό που ρωτάς νομίζω υπάρχει,ρύθμιση εκεί που είναι για τα domains ότι μπορείς να το αλλάξεις, χωρίς να το μεταφέρεις αλλού αλλά εάν το κάνεις θα χάσεις όλους τους συνδέσμους που έχεις ήδη περασμένους στο μπλόγκ-ρόλλ σου΄? και θα πρέπει να τους ξαναβάλεις από την αρχή? κάτι τέτοιο…πάντως γίνεται νομίζω…

• Άγνωστο's avatar

Για να μην βλέπουν το blog οι μηχανές αναζήτησης, όπως αναφέρθηκε: Ρυθμίσεις > Απόρρητο > μεσαία επιλογή.

Για αλλαγή της διεύθυνσης του blog: Τα blogs μου > Manage blogs > Change blog address.
    (Και όχι, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου blogroll.)

Θυμίζω πως, όταν ανοίγεις κάποιο θέμα εδώ, ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το ζήτημα.

• Άγνωστο's avatar

Ε,καλημέρα παιδιά ε, αγαπητέ panaghiotisadam ε,εγώ είχα διαβάσει κάπου ότι εάν αλλάξεις διέυθυνση από τη ρύθμιση που έχει,ε,ότι χάνεις ό-λους τους συνδέσμους σου…αλλά τι εννοείς ότι δ εν έχει σχέση με αυτό..???καλημέρες…

• Άγνωστο's avatar

Εδώ το είχες διαβάσει, σε απάντησή μου προς άλλον φίλο που ρωτούσε για αλλαγή διεύθυνσης: είχα επισημάνει ότι χάνονται οι τυχόν σύνδεσμοι προς το blog σου, όχι οι σύνδεσμοι από το blog σου προς άλλα.

• Άγνωστο's avatar

Ναί κάπου αλλού, σε μιά απάντηση σε κάποιον άλλο…δλδ αγαπητέ τ ι θες να πείς? ότι οι φίλοι μου, (μπλογκοφίλοι) θα χάσουν τη σύνδεσή τους μαζί μου και θα πρέπει να τους δώσω ξανά τη νέα διέυθυνση του μπλόγκ μου?,και αν αλλάξω διέυθυνση τ ι θα γίνει με το μπλόγκ μου? θα παραμείνει ως έχει,(όπως είναι τώρα) και γώ θα μπορώ να συνδεθώ με τους φίλους μου, όπως πρίν? ή θα διαγραφεί και θα πρέπει να φτιάξω άλλο πάλι?θα είναι το ιδιο δλδ? αλλά απλώς θα αλλάξει, μό-νο η διέυθυνσή του?….αυτό με ενδιαφέρει επειδή, δ ε μου είναι και τόσο, έυκολο να ανοίξω ένα άλλο ζήτησα βοήθεια από, ένα φίλο γιανά το ανοίξω….κατάλαβες? είναι το τρίτο μπλόγκ που έχω μετακομίσει και δ ε μπορώ, να του ζητήσω ξανά να με βοηθήσει το’χει κάνει πολλές φορές ως τώρα…καλημέρες…

• Άγνωστο's avatar

Αν αλλάξεις διεύθυνση, το blog σου παραμένει κατά τα άλλα ως έχει. Το blogroll σου είναι οι διευθύνσεις άλλων blog: δεν επηρεάζεται από το ποιά είναι η δική σου διεύθυνση. Αν αλλάξεις διεύθυνση, τότε φυσικά όσοι έχουν βάλει το δικό σου blog στο δικό τους blogroll θα χάσουν τη σύνδεση.

• Το θέμα ‘Ε,γειάσας παιδιά…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.