Εισαγωγή αρχείων… πού;

• Άγνωστο's avatar

Χαίρετε,

η απορία μου έχει να κάνει με την εισαγωγή αρχείων. Έστω ότι έχω ένα post το οποίο θέλω να συνοδεύσει ένα pdf αρχείο. Πατάω το κουμπάκι «εισαγωγή αρχείων» από την προβολή «οπτικό», διαλέγω ας πούμε ένα αρχείο από τη gallery, στο order του βάζω «1» (για να μην το αφήσω κενό), πατάω «αποθήκευση αλλαγών» αλλά δε συμβαίνει κάτι. Τσεκάροντας το κείμενό μου στο blog, το αρχείο που θα έπρεπε να έχει εισαχθεί δε φαίνεται πουθενά :S

Καμιά ιδέα παίδες;

• Άγνωστο's avatar

Τι εννοείς δεν συμβαίνει κάτι; Τι εννοείς τσεκάρεις το κείμενο σου στο blog;
    Όταν εισάγεις ένα .pdf το αρχείο θα εμφανιστεί στο post σου ως link στο αρχείο που έχεις ανεβάσει και όχι ως κάποια εικόνα ή κατι τέτοιο

• Άγνωστο's avatar

Ευχαριστώ κατ’ αρχήν για την απάντηση.

Λέγοντας «τσεκάρω το κείμενό μου στο blog» εννοώ όταν κοιτάω το post μου πως φαίνεται δημοσιευμένο στο blog. Το ερώτημά μου έχει να κάνει με το πού θα εμφανιστεί το link που λες για το αρχείο μου. Αν κατάλαβα καλά αυτή η δυνατότητα ουσιαστικά υπάρχει για να συνοδέψεις κείμενά σου, να μπορείς να δώσεις πρόσβαση στους αναγνώστες σε κάποια αρχεία δηλαδή, σωστά;

Δε θα έπρεπε λοιπόν στο τέλος του post να βγαίνει κάτι σαν «συνημμένο» σαν link και κάνοντας «κλικ» ο άλλος επάνω του να μπορούσε να το δει/κατεβάσει;

Μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι… :S

• Άγνωστο's avatar

Ανεβάζεις το αρχείο, ας πούμε ένα .pdf για την Ολυμπιάδα 2004. Στο post σου μπορεί να γράψεις Παγκόσμια ρεκόρ στίβου, Ολυμπιάδα 2004. Στο κείμενο «Παγκόσμια ρεκόρ στίβου, Ολυμπιάδα 2004» βάζεις το path για το αρχειό .pdf που έχεις ανεβάσει. Κάνοντας κλικ κάποιος στο «Παγκόσμια ρεκόρ στίβου, Ολυμπιάδα 2004» κατεβάζει η βλέπει το .pdf. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο όπως τα συννημένα στο email.

• Άγνωστο's avatar

Δηλαδή ανεβάζω το αρχείο στη gallery (δες εδώ: http://img220.imageshack.us/my.php?image=dldxj1.jpg) και μετά το κάνω link μία λέξη/φράση στο κείμενό μου, σωστά;

Το ερώτημά μου είναι τότε ποιό είναι το URL του αρχείου; Στη φωτογραφία που σου παραθέτω από πάνω, η μεγάααλη διεύθυνση που τελειώνει σε .pdf δεν είναι σωστή (δοκίμασα να κάνω το link αλλά η σελίδα δεν είναι έγκυρη).

• Άγνωστο's avatar

Ανέβασε το αρχείο, βάλε το ποντίκι πάνω από το κουμπί URL αρχείου για να δεις την διεύθυνση.

• Το θέμα ‘Εισαγωγή αρχείων… πού;’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.