Εμφάνιση Μεταστοιχείων
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή ,
Δεν μπορώ να εμφανίσω στην οθόνη μου τα
Μεταστοιχεία
Διαχείριση
Αποσύνδεση
Ροή καταχωρίσεων
κλπ .
Επειδή είμαι διαχειριστής και τριών άλλων ιστολογίων ,ακόμα και αν ξευπογράψω από όλα όταν μπαίνω στο ellinlogos,wordpress.com δεν μου εμφανίζει τα Μεταστοιχεία .
Θα ήθελα την βοήθειά σας και σας παρακαλώ να με ενημερώσετε με mail είτε στο
(το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) είτε στο (το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό)
Σας Ευχαριστώ.Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Χαίρεται,
To widget των μεταστοιχείων έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Εμφανίζεται μόνο σε site αν το έχουν εισάγει από παλιά.
-
Καλησπέρα , κατ αρχήν μια διόρθωση εκ μέρους μου , το ιστολόγιο είναι το hellinlogos.wordpress.com … στην αρχή υπάρχει το h .
Το πρόβλημά μου είναι ότι είχα πολύ καιρό να μπω , τώρα χρείαζομαι να μπω ως διαχειριστής αλλά το βλέπω ως επισκέπτης … πως θα μπω να φτιάξω ένα καινούργιο άρθρο ή να κάνω μία διόρθωση ,δεν βλέπω που θα υπογράψω με το username και το password που έχω για αυτό το site ;
Μπορείτε εσείς να εισάγετε τα μεταστοιχεία ;
Ευχσριστώ -
Μια επιπλεόν προσθήκη … δεν γνωρίζω αν την χρειάζεσθε …. το mail του ιστολογίου hellinlogos.wordpress.com είναι το (το email είναι ορατό μόνο σε συντονιστές και προσωπικό) .
Στην επικοινωνία μας τώρα χρησιμοποιώ τον λογαριασμό στο forum που έχω από το άλλο ιστολόγιό μου όπου σε εκείνο δεν έχω πρόβλημα. -
πως θα μπω να φτιάξω ένα καινούργιο άρθρο ή να κάνω μία διόρθωση ,δεν βλέπω που θα υπογράψω με το username και το password που έχω για αυτό το site ;
Το username που είστε συνδεδεμένος (1983nikos) είναι ήδη διαχειριστής (administrator) σε αυτό το site, οπότε μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα άρθρα και τις σελίδες του.
Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε (απώλεια κωδικού, κλπ.) τότε μπορείτε να βάλετε το email σας στην παρακάτω φόρμα και να κάνετε επαναφορά κωδικού.
https://en.wordpress.com/wp-login.php?action=lostpassword
Μπορείτε εσείς να εισάγετε τα μεταστοιχεία ;
Όχι, αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς έχει αφαιρεθεί από το σύστημά μας. Αν το αφαιρέσετε από κάποιο site δεν είναι δυνατόν να το εισάγετε ξανά.
-
Καλησπέρα,
Κατάλαβα , μπορώ να μπαίνω με το 1983nikos όπως μου γράφετε αν και όταν έφτιαχνα το site είχα βάλει … μεταστοιχεία … και έχω στις σημειώσεις μου το username και το password.Επειδή όμως το … 1983nikos … το χρησιμοποιώ και στο nikosgeorgopoulos.wordpress.com
θα ήθελα να γνωρίζω αν καταρχήν μπορώ να επαναφέρω στο hellinlogos.wordpress.com τα αρχικά του username και password ή μου συνιστάται να μπαίνω και στα δύο με το 1983nikos.Ευχαριστώ πολύ.
-
Πιο βολικό που φαίνεται να διαχειρίζεστε και τα δύο από τον ίδιο λογαριασμό. Απλά αν δημοσιεύετε κάτι στο hellinlogos.wordpress.com από το @1983nikos, θα φαίνεται αυτό το όνομα και όχι το @hellinlogos.
Προσωπικά θα μετέφερα όλα τα site στον ίδιο λογαριασμό για να μην έχω τέτοια θέματα. Αυτό γίνεται εύκολα αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες:
https://en.support.wordpress.com/transferring-a-site-to-another-wordpress-com-account/
- Το θέμα ‘Εμφάνιση Μεταστοιχείων’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.