Ερώτιση για μουσικό κομμάτι…
-
Θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να προσθέσω στην εμφάνιση του blog μου ένα τραγούδι ή ένα μουσικό κομμάτι? Δηλαδή με το μπαίνει κάποιος στο blog να του παίζει αυτομάτως το μουσικό κομμάτι! Ξέρω ότι υπάρχει το έχω δει κατά καιρούς σε άλλα blogs!!!
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό σε blog του wordpress.com. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Αναφέρεσαι στο http://pauropsaro.wordpress.com/ σωστά;
-
-
Να παίζει κάτι αυτόματα με το που φορτώνει το blog δεν γίνεται. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να έχεις μουσική είναι να ενσωματώσεις τον wordpress player για κάποιο mp3 που έχει ανεβάσει στο blog
-
-
-
Δεν μπορείς να έχεις ένα κομμάτι να παίζει αυτόματα όταν κάποιος επισκέπεται το blog σου. Αν θέλεις να ανεβάζεις μουσική και να χρησιμοποιείς το wordpress player αυτό γίνεται. Άρα για αυτό που ζητάς η απάντηση είναι ότι δεν είναι εφικτό αυτή την στιγμή.
-
-
Η ερώτηση αφορά blog στο WordPress.com και μόνο για αυτό δίνουμε απαντήσεις σε αυτό το forum.
- Το θέμα ‘Ερώτιση για μουσικό κομμάτι…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.