Ληψη-αποθήκευση αντιγράφου άρθρων-σχολίων στον υπολογ
-
Καλημέρα,
χρησιμοποιώ Mozilla και sage ,πηγαίνω στο Ρυθμίσεις … ανάγνωση … και επιλέγω (το max που μου επιτρέπει το wp είναι) ….σε κάθε σελ. 50 …σε κανάλια rss 50 .
Αυτά που έρχονται στο sage και τα οποία μπορώ και τα αποθηκεύω είνα τα 50 τελευταία.
Το ερώτημά μου είνα πως μπορώ να αποθηκεύσω όλα τα 8222 άρθρα που έχω και όχι μόνο τα 50 τελευταία.
ΕυχαριστώΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Καλημέρα,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Η διαδικασία που περιγράφει το link αφορά μόνο χρήστες wp ( δηλαδή μπορεί να γίνει εξαγωγή-αποθήκευση …και άνοιγμα από κάποιον άλλο χρήστη wp ο οποίος μπορεί και να το εισάγει στο δικό του wp – δοκίμασα την διαδικασία με ένα άλλο δικό μου wp και σας ευχαριστώ ) .Το αρχείο όμως αυτό καθ΄ευαυτό δεν διαβάζεται παρά μόνο από χρήστη wp … για αυτό και προσπαθώ με rss . Το αρχικό μου ερώτημα ίσως δεν το διατύπωσα σωστά … αυτό που θέλω εγώ να κάνω είναι να έχω όλα τα rss του ιστολογίου μου με πλήρτη ανάπτυξη των άρθρων και όχι μόνο τα 50 τελευταία για να μπορώ πχ να τα εκτυπώσω σε βιβλίο …. πλάκα κάνω …
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την όποια βοήθειά σας στο να βρεθεί τρόπος να ξεπεράσω αυτό το όριο των 50 rss. -
1) Δεν νομίζω ότι η δημιουργία ενός αρχείου XML αφορά μόνο χρήστες WP. Θεωρητικά μπορείς να μετατρέψεις το XML σε άλλο τύπο αρχείου μέσω κάποιου κατάλληλου προγράμματος (αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος).
2) Τα RSS όλων των άρθρων ενός blog μπορείς να τα δεις με το Google Reader.
- Το θέμα ‘Ληψη-αποθήκευση αντιγράφου άρθρων-σχολίων στον υπολογ’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.