Μείωση μεγέθους ενεργούς οθόνης!!

• Άγνωστο's avatar

Help! Στο blog μου γράφω για το «Λυκόφως», αλλά νομίζω ότι σήμερα μπήκα κιόλας στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Είμαι χρήστης ίντερνετ 15 χρόνια κι αυτό δεν το έχω ξαναδεί… Μόνο στις σελίδες που έχουν σχέση με το WordPress.com και μόνο στο laptop μου με κάθε ‘κλικ’ μειώνεται το μέγεθος της οθόνης από κάτω προς τα πάνω!! Δηλ. με κάθε επιλογή συνδέσμου (είτε του blog είτε άλλων σελίδων του wordpress.com) εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης ένα λευκό ‘banner’ που με την επόμενη επιλογή συνδέσμου θα διπλασιαστεί σε μέγεθος μέχρι που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης του υπολογιστή. Τότε πρέπει να κλείσω το παράθυρο και να το ξανανοίξω για να ξανασυμβεί το ίδιο. Διευκρινίζω ότι σε κανένα άλλο site δε συμβαίνει αυτό και δε βλέπω να συμβαίνει ούτε όταν μπω στο blog από το σταθερό υπολογιστή. Έχετε ιδέα γιατί γίνεται αυτό; Το laptop είναι ολοκαίνουριο και εννοείται ότι έχω εγκαταστήσει προστασία. Αλλά το blog το δουλεύω μόνο στο laptop και αν συνεχιστεί αυτό θα δυσκολέψει πολύ η επεξεργασία του… Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα δε σχετίζεται αμιγώς με το blog, αλλά παίρνω το θάρρος να το ανακοινώσω εδώ γιατί συμβαίνει μόνο στο wordpress.com. Ευχαριστώ…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Αν έδινες το link του blog σου και ανέφερες τι browser χρησιμοποιείς θα βοηθούσες

• Άγνωστο's avatar

Sorry! Χρησιμοποιώ Explorer 7 για Vista και το blog είναι mmjaye.wordpress.com. Eπειδή ζητείται κάθε φορά που κάνω καταχώρηση στο forum νόμιζα ότι το βλέπεις… Φοβάμαι ότι είναι κανένα malware και κατεβάζω τώρα επιπλέον προγραμματάκι μήπως και το εντοπίσω… Βλέπω ότι το κάνει και στο Gοοgle (μόνο που εκεί η λευκή μπάρα σταματά να ανεβαίνει), αλλά σε κανένα άλλο site εκτός wordpress και google (αυτά συνδέονται και μέσω του Gmail). Τι μπελάς! Όποια ιδέα … ευπρόσδεκτη! Αν, εν τω μεταξύ, βρω τη λύση, θα ενημερώσω. Ευχαριστώ!

• Άγνωστο's avatar

Έτρεξα το Ad-Aware που δεν εντόπισε κάτι επιλήψιμο. Όμως, μου φόρτωσε το Google Chrome και είδα ότι όταν μπω στο blog μέσω Google Chrome και όχι Internet Explorer, δε δημιουργείται το πρόβλημα. Βλέπω ότι πρόκειται για θέμα υπολογιστή και όχι blog γι’ αυτό δε θα ήθελα να σπαταλήσεις άλλο χρόνο. Θα δω μήπως συνεχίσω να δουλεύω το blog μέσω Chrome… Και πάλι ευχαριστώ…

• Άγνωστο's avatar

Το κοίταξα και με Firefox και δείχνει ότι είναι ΟΚ.

Αν έχεις βρει λύση θα σε παρακαλούσα να κλείσεις το θέμα ώστε και άλλοι να ξέρουν ότι η πληροφορία που υπάρχει εδώ είναι ΟΚ και μπορούν να βρουν επίσης λύση για παρόμοια ζητήματα. Δεξιά στο sidebar. This topic is > resolved

Καλή συνέχεια

• Άγνωστο's avatar

Έλειψα για λίγες μέρες, αλλά το είχα κοιτάξει όσο μπορούσα και από χρόνο και από δυνατότητες. Το ανάρτησα και ως απορία σε forum, αλλά δεν έχω δει φως. Προς το παρόν, λειτουργώ με Google Chrome που όμως δεν έχει Flash. Θα δοκιμάσω και με Firefox. Τον Explorer τον … εγκαταλείπω. Μάλιστα φόρτωσα και τον 8 μήπως και ήταν πρόβλημα μόνο του 7, αλλά μια απ’ τα ίδια. Οπότε δεν κλείνω το θέμα εφόσον δεν έχω να προτείνω κάποια λύση προς το παρόν. Αν σε καμιά εβδομάδα δεν έχω βρει κάτι, θα το κλείσω. Ευχαριστώ και πάλι.

• Το θέμα ‘Μείωση μεγέθους ενεργούς οθόνης!!’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.