Μεταφορά blog σε άλλο λογαριασμό
-
Καλησπέρα,
Λόγω απειρίας δημοσίευσα 2 blog στον ίδιο λογαριασμό.
Τώρα, άρχισα να προσθέτω σχόλια σε άλλα blog και αντιμετωπίζω πρόβλημα σύγχυσης. Άνοιξα λοιπόν ένα νέο λογαριασμό, αλλά δεν ξέρω πως να μεταφέρω το ένα blog στον νέο λογαριασμό, χωρίς να χάσω τα στοιχεία του και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.
Ο νέος λογαριασμός δεν έχει συνδεθεί με νέο blog.Όλα αυτά συμβαίνουν στο wordpress.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
-
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά…
Έχεις δύο λογαριασμός [1 και 2]. Στον πρώτο λογαριασμό έχεις δύο μπλογκ [Α και Β]. Στον δεύτερο λογαριασμό δεν έχεις κανένα μπλογκ.
Και θες τα πράγματα να είναι:
1 ► Α και
2 ► Β
Το κατάλαβα καλά; Δηλαδή ο 1 να υπογράφει στο μπλογκ Α και ο 2 στο μπλογκ Β;
Απλό.
Κάνεις Login ως 1, πας στον πίνακα λειτουργιών του μπλογκ Β, πάνω δεξιά πατάς τους «χρήστες» και στο κάτω μέρος της νέας οθόνης στο «Προσθέστε Χρήστη από την Κοινότητα» γράφεις το e-mail του λογαριασμού 2, και επιλέγεις ως ρόλο εκείνον του «Διαχειριστή». Πατάς το «Προσθήκη Χρήστη» και τέλος.
Σε λίγο θα πάρεις ένα e-mail [ως 2] με τα σχετικά, και πλέον έχεις ως 2 το δικαίωμα διαχείρισης του μπλογκ Β. Μπορείς αν θες να σβήσεις και τον χρήστη 1 από διαχειριστή και αυτό ήταν όλο. Καλύτερα να τον αφήσεις, απλά θα πρέπει να κάνεις login ως 2 στο μπλογκ για να εμφανίζεται ως συγγραφέας των ποστ, ή σχολιαστής κάπου αλλού. Μπέρδεμα με τα login και logout αλλά περί ορέξεως…
Ελπίζω να κατάλαβα καλά το όλο πρόβλημα. Αν δεν το κατάλαβα επανέρχεσαι…
Κι ένα μπλογκάκι μου με διάφορα χρήσιμα καλούδια είναι και το:
-
Το κατάλαβες ακριβώς. Το έκανα και είχε απόλυτη επιτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ, επίσης, για την άμεση απάντηση.
Είστε καταπληκτικοί σε αυτό το forum…Ευχαριστώ και πάλι.
-
Απόδειξη αυτού…
Γράφωαυτό το σχόλιο από τον νέο μου λογαριασμό που φυλοξενεί το δεύτερο blog.Πρόκειται για τα blog:
http://ora0.wordpress.com/
http://kotentou.wordpress.com/Ευχαριστώ και πάλι.
-
- Το θέμα ‘Μεταφορά blog σε άλλο λογαριασμό’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.