Μια βοηθεια

• Άγνωστο's avatar

καλησπερα σας

1) καπου ειδα οτι μπορεις να αλαξεις το χρωμα στην επικεφαλιδα του Blog αλλα δεν μπορω να το βρω

2) πως μπορω να αλαξω στα δεξια στο Blog μου που λεει << καλως ηρθες … εδω θα βρεις …. κτλ κτλ >>

ευχαριστω

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

1. Από το μενού Εμφάνιση > Θέματα. Αν το Θέμα σου υποστηρίζει την επεξεργασία επικεφαλίδας θα μπορείς να αλλάξεις χρώμα στην επιλογή Custom Header

2. Το κείμενο μπορείς να το βάλεις /αλλάξεις μέσα από ένα widget. Εμφάνιση > Widgets > Κείμενο

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα,
    Είναι χρήστης του wordpress αλλά όπως φαίνεται πολύ ερασιτέχνης. Στο blog -οποίο επαναλειτούργησα πριν μερικές μέρες- αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα που δεν το είχα όταν το πρωτοάρχισα.
    Θέλω πάνω στις φωτογραφίες να ανοίγει ένα μπαλόνι (Snap Shots ?) και οι φωτογραφία να μεγεθύνεται και να ανοίγει στο πηγαίο της μέγεθος.
    Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση γι΄ αυτό που την απενεργοποίησα; Το ξέρω ότι γίνεται αλλά πως; Μήπως μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε;
    Το blog είναι : https://tettix.wordpress.com/
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…

• Άγνωστο's avatar

τιτανας

σε ευχαριστω αλλα μου κανει τηνε εντυπωση οτι σε ενα αλλο Blog μπορεσα και αλαξα το χρωμα εδω σε αυτο οχι .

τι μπορω να κανω φιλαρακο ;

• Άγνωστο's avatar

@kourkos: Οι ερωτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τη διεύθυνση του blog (όπως έκανε ο tettix). Ή βάλε τη διεύθυνση του blog στο προφίλ σου, ώστε το «kourkos» να γίνει σύνδεσμος προς το blog.

Εννοείς τον τίτλο του blog ή την εικόνα;

@tettix: Δες αυτό το ποστ:

Uploading and inserting images: the three (plus one) link options

• Άγνωστο's avatar

@tettix

Εμφάνιση > Extras > Enable mShots site previews on this blog και το απενεργοποιείς

@kourkos

Εξαρτάται από το theme που χρησιμοποιείς και αν επιτρέπει την παραμετροποίηση της κεφαλίδας

@panaghiotisadam

Χρήσιμα τα links αλλά όταν υπάρχει η δυνατότητα για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση στο WordPress το ίδιο ας προτείνουμε αυτό

• Άγνωστο's avatar

@titanas: Σόρυ – ίσως παρεξήγησα τι πραγματικά ήθελε ο tettix. Μίλησε για «μπαλόνι», που σημαίνει βέβαια τα mShots, μίλησε όμως και για άνοιγμα στο πηγαίο μέγεθος, που δεν είναι τα mShots αλλά η επιλογή URL Αρχείου όταν εισάγεις μια εικόνα. Γιαυτό τον παρέπεμψα στο άρθρο με τα σχετικά.

• Το θέμα ‘Μια βοηθεια’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.