Πείραγμα σε κώδικα σελίδας
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να πειράξω το κώδικα της σελίδας, πχ θέλω να αφαιρέσω την admin bar και οι οδηγιες λένε να προσθεσω ενα κώδικα στο function.php,αυτο που το βρίσκω; μεσω του wordpress ή με κάποιο ftp editor προγραμμα και το πειράζω;
Ευχαριστώ!
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Αν μιλάς για το blog που είναι συνδεδεμένο στο όνομα χρήστη σου, τότε οποιαδήποτε «οδηγία» που έχει να κάνει με php ή ftp είναι οδηγία άσχετη: αυτά αφορούν self-hosted blogs, όχι blogs wordpress.com. Σε blogs wordpress.com δεν υπάρχει πρόσβαση στα αρχεία php ενός θέματος. Όπως έγραψα και στην απάντηση στην άλλη ερώτησή σου, εκείνο που μπορείς να τροποποιήσεις είναι το CSS του θέματος, αν έχεις αγοράσει το Custom Design upgrade.
Ειδικά για την admin bar, η WP δεν επιτρέπει την αφαίρεσή της – ούτε καν την τροποποίησή της. Όταν ως χρήστης wp.com επισκέπτομαι ένα άλλο blog wp.com, στην admin bar έχω στη διάθεσή μου εργαλεία που αφορούν εμένα, όχι αυτόν που έχει το blog: εσύ μπορεί να μην τα θέλεις αλλά άλλοι τα θέλουν.
- Το θέμα ‘Πείραγμα σε κώδικα σελίδας’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.