Πληρωμή για Domain & χώρο
-
Καλησπέρα σας
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ανανέωση του domain μου και του χώρου που λήγουν σε μερικές ημέρες. Η πληρωμή γίνεται απ’ ότι είδα με κάρτα ή PayPal. όσο διαρκούν όμως τα capital controls στην Ελλάδα δεν μπορούν να γίνουν πληρωμές προς το εξωτερικό. Υπάρχει κάποια διαδικασία που να μπορεί να γίνει δεκτή η πληρωμή;
Σας ευχαριστώ
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Καλησπέρα
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα για τη χρήση πιστωτικής κάρτας προς το εξωτερικο.
Μπορείς να ρωτήσεις την υποστήριξη απευθείας στο support page (το οποίο είναι στα αγγλικά) ή εάν θες μπορώ να ρωτήσω εγώ για εσένα. -
Σ ευχαριστώ πολύ
Δεν μπόρεσα να βρω κάποια φόρμα ή κάτι άλλο για επικοινωνία. Υπάρχει μόνο το αυτοματοποιημένο σύστημα με τις απαντήσεις
-
Στο link που σου έδωσα (https://en.support.wordpress.com/contact/)
γράψε κάτι, οτιδήποτε και πάτα enter αμέσως από κάτω θα βγεί ένα μήνυμα Get in Touch with Support, πάτα το και θα βγάλει μία φόρμα για να ανοίξεις ticket απευθείας προς την υποστήριξη. -
-
Καλησπερα, δεν μπορω με τιποτα να βγαλω ακρη στο πως θα αγορασω το Premium πακετο, εχετε καποια λυση?
-
έχω στείλει στο support όπως μου πρότεινε ο fstat. Όταν έχω απάντηση θα ενημερώσω
-
@filologos10
Δεν κάνει τίποτα. Ελπίζω να βρεις τρόπο να πληρώσεις.@michaelpapadopoulos
Αφού είσαι συνδεδεμένος με το WordPress.com λογαριασμό σου επισκέψου τη σελίδα https://wordpress.com/plans/ και επίλεξε το πακέτο που θέλεις.
Επίσης μελλοντικά καλό θα ήταν να ανοίγεις νέο θέμα συζήτησης ώστε να αποφεύγονται μπερδέματα με θέματα μεταξύ τους. -
@michaelpapadopoulos
Μια διευκρίνηση. Αν δεν βρίσκεις που είναι το premium plan, τότε η παραπάνω απάντηση σε καλύπτει.
Αν δεν μπορείς να το αγοράσεις λόγω capital controls, τότε περίμενε να δούμε τι θα απαντήσουνε στον filologos10. -
@filologos10 / Ευχαριστω φιλε μου, περιμενω νεα σου.
@fstat / Οχι φιλε μου δεν καταλαβες, εννοουσα πως θα τους πληρωσω γιατι εχουμε τα CC, αν μπορουσες να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα, ευχαριστω.
-
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Μου απάντησαν και μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα στην Ελλάδα και θα μου το ανανεώσουν μεν την συνδρομή αλλά θα εκκρεμεί ένα payment request το οποίο θα πληρώσω με την πρώτη ευκαιρία. Ισως michaelpapadopoulos να στείλεις κι εσύ ένα μήνυμα για να κάνουν το ίδιο
Σας στέλνω ακριβώς την απάντηση.Hello and thank you for contacting WordPress.com Support, I would love to try and help you.
We are very well aware of the difficulties in Greece and we’re so sorry about this. What I can do for you is go ahead and manually renew everything for filologos10.wordpress.com. I will then send you a manual payment request which you can hold onto and pay as soon as you are able too, be that now or when the issue in your country is sorted out.
Would you be happy with this option?
-
filologos10 / Ευχαριστω φιλε μου, αλλα εσυ εκανες ανανεωση, ενω εγω θελω εγγραφη. οπως και να εχει δεν χανω τιποτα να ρωτησω, σε ευχαριστω πολυ.
-
filologos10 / Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις – πως ακριβως επικοινωνησες με αυτους? Τον τροπο η αν εστειλες email που ακριβως?
-
όπως είπα και στον filologos10
Στο link που σου έδωσα (https://en.support.wordpress.com/contact/)
γράψε κάτι, οτιδήποτε και πάτα enter αμέσως από κάτω θα βγεί ένα μήνυμα Get in Touch with Support, πάτα το και θα βγάλει μία φόρμα για να ανοίξεις ticket απευθείας προς την υποστήριξη.
- Το θέμα ‘Πληρωμή για Domain & χώρο’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.