Που θα βρώ, widgets για ειδήσεις και καιρό??
-
Ε,κοίτα ρώτησα ένα,φίλο και μου σύστησε κάποιον όμως ακόμη,δεν τον έχω πάρει τηλ γιανά δώ τι θα γίνει…το πρόβλημα είναι,ότι ΔΕ θέλω να αλλάξω θέμα,επειδή αυτό μου αρέσει και με βολέυει, (και βαριέμαι τώρα να κάθομαι να κάνω αλλαγές στα πόστ μου (στη δομή τους), έχω δοκιμάσει πολλά θέματα και ΔΕ μου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλω,(στη όψη του κειμένου) και σε πολλά άλλα…ένα που ίσως κάπως μου άρεσει,ήταν το Modularity lite..τα άλλα..άστο…και τι έννοεί να πληρώνω κάθε χρόνο τη wp?…ε,το CSS το κατεβάζεις μία φορά και τέρμα,νομίζω εγώ δε ξέρω και όλας…πληρώνεις όταν,το κατεβάσεις και μετά..δε ξέρω..τι εννοείς να πληρώνω κάθε χρόνο?…και αυτά τα λεφτά θα έρχονται,με το ποσό του λογαριασμού του σταθερού μου?…(ΔΕΝ θέλω να γίνει κάτι τέτοιο) με τίποτε γιανά μ ην ανακαλύψουν κάτι οι δικοί μου, ότι έχω μπλόγκ…και είναι πολλά?….ΔΕΝ ξέρω τι να κάνω έχω πελαγώσει πραγματικά εγώ,θέλα να φτιάξω το μπλόγκ μου όπως το θέλω,..αλλά όπως βλέπω αυτό είναι τελίως ανέφικτο…μόνο θεωριτικά μπορεί να γίνει….
-
Το ML είναι πολύ καλό, και έχει περισσότερες δυνατότητες από το Dusk – δες και σχετικό άρθρο μου:
http://wpbtips.wordpress.com/2010/06/24/modularity-lite-100th-theme/Το CSS Upgrade χρεώνεται σε πιστωτική κάρτα και κοστίζει 15 δολάρια ετησίως:
http://en.support.wordpress.com/upgrades/ -
Ε, συγνώμη δε καταλαβαίνω,τι εννοείς ότι πληρώνεται με πιστωτική κάρτα,εγώ δεν έχω πιστωτική….το πληρώνεις κάπου? στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου?..δε καταλαβαίνω πως…λυπάμαι δεν είμαι,ειδικός όπως εσύ,και αυτά μου φαίνονται κάπως σα κινέζικα….
-
Ε,γειάσας παιδιά…ε,κοιτάξτε…προσπάθησα σήμερα να βάλω,έναν από τους ειδικούς κωδικούς που μου,δώσατε δω για το μέγεθος των γραμμάτων των πόστ τον δοκίμασα δύο φορές..οκ? τον έβαλα μία φορά μέσα στο HTML κάτω από το κείμενο και τον έβαλα και μία,φορά κάτω από το κείμενο εκεί, που είναι η ‘φάτσα’του πόστ αλλά δ ε δουλέυει…μου εμφανίζει,απλώς τον κωδικό…και δε κάνει τίποτε..τα γράμματα είναι τα ίδια,μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο,να μου πείτε π ου να τον βάλω και πώς γιανά,δουλέψει?…Ιαν δουλέψει φυσικά) ευχαριστώ πολύ..
-
Παράκληση: μην γράφεις οποιαδήποτε ερώτηση εδώ. Όταν έχεις κάποια ερώτηση άσχετη με τον τίτλο του θέματος, καλύτερα να ανοίγεις νέο θέμα, ώστε να μπορεί να την εντοπίσει και άλλος που μπορεί να ενδιαφέρεται για το ίδιο ζήτημα. Γράψε λοιπόν εκ νέου, αποσαφηνίζοντας και τι ακριβώς θέλεις να αλλάξεις: ολόκληρο το ποστ, μία παράγραφο, ή μεμονωμένες λέξεις;
- Το θέμα ‘Που θα βρώ, widgets για ειδήσεις και καιρό??’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.