Που μπορώ να βρώ έναν online counter?

• Άγνωστο's avatar

Ε,γειάσας παιδιά….μήπως ξέρετε π ου μπορώ, να βρώ έναν counter για το μπλόγκ μου? ξέρετε αυτό το widget, που είναι σα κουμπί και που δείχνει πόσοι επισκέπτες είναι στο μπλόγκ, σου αλλά προσέξτε σε αληθινό χρόνο οκ? πό σοι είναι ε κεί νη την ώρα στο μπλόγκ σου, ό-χι πό σοι έχουν ήδη περάσει από το μπλόγκ σου και πατάς και σου δείχνει από ποιά χώρα είναι και έχει χάρτη και μπλά, μπλά ε, εγώ είχα ένα της who’s amung us (που αυτός ήταν ο καλύτερος) οκ? αλλά έκανα μια χοντρόμαλακία και διέγραψα αυτό το widget από τα inactive μου οκ? (τώρα τί μαλακία μη το ψάχνετε) σνίφ και το who’s amung us τώρα έχει κόψει τη συνεργασία με τη wordpress….έχω φάει όοοοοοοοοοοοοοολο το ιντερνέτ να βρώ ένα άλλο παρόμοιο ε,βρήκα πρόσφατα ένα από την daylogs στην αρχή μου’ κανε καλά,τη δουλειά του αλλά τώρα κολλάει…δε ξέρω γιατί δε δείχνει από ποι ά χώρα είναι οι επισκέπτες μου..και δε ξέρω,και αν είναι και καλό αυτό…αν ξέρετε κάποιο άλλο, ή που να βρώ κάποιο άλλο παρόμοιο με σώζετε πραγματικά! επειδή θέλω ένα όπωσδήποτε γιανά βλέπω πό σοι έρχονται κάθε μέρα στο μπλόγκ μου, και από π ού έρχονται….καλησπέρες και ευχαριστώ εκ’΄των προτέρων!…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

http://whos.amung.us/
    Πατάς το showcase (πάνω δεξιά), πατάς το εικονίδιο του πρώτου widget, πατάς Post (κάτω δεξιά), πατάς το εικονίδιο της WP, εισάγεις όνομα χρήστη, κωδικό και διεύθυνση blog, πατάς Post. Θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα ποστ στο blog σου. Γυρίζεις τον επεξεργαστή του ποστ σε HTML, αντιγράφεις όλο το περιεχόμενο, το βάζεις σε ένα widget κειμένου, σώζεις, και μετά διαγράφεις το ποστ.

Άλλα σχετικά:
    http://www.clustrmaps.com/
    http://feedjit.com/
    http://www.sitemeter.com/
    http://statcounter.com/

• Άγνωστο's avatar

Φίλε καλησπέρα! ε,κοίτα μπήκα στο who’s amung us έκανα αυτά που μου είπες πάτησα πόστ, κάτω δεξιά που μου είπες…αλλά…κολλάει, και δεν βγάζει απολύτως τίποτε όμως φωρτόνει δέκα ώρες και τίποτε…θα δοκιμάσω, ξανά ή άυριο αν και δε το βλέπω να κάνει τίποτε..πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες εάν πάρω αυτό το widget και δουλέψει,στο μπλόγκ μου…με σώζεις! πραγματικά! εδώ και καιρό είχα απογοητευτεί πραγματικά,επειδή έχασα αυτό που είχα καιρό,από την ίδια εταιρία και ΔΕΝ έβρισκα ΚΑΝΕΝΑ άλλο καλό…

• Άγνωστο's avatar

Αν ο κωδικός είναι όμως javascript αποκλείαιται να δουλέψει…

• Άγνωστο's avatar

Ε, φίλε το δοκίμασα πολλές φορές,και ΔΕΝ κατεβάζει τίποτε το κουμπί αυτό που λέει πόστ..οκ? αυτοί έχουν κόψει τη συνεργασία τους με τη wordpress εδώ και καιρό δε ξέρω σε τί χρησιμέυει η σελίδα, αυτή το showcase δηλαδή αλλά,δε κατεβάζει αυτό που μου είπες,για το wordpress πιθανόν,δε δουλέυει δε ξέρω τι κάνει…πάντως δ ε καταβάζει το κουτάκι με τα εικονίδια γιανά δείς,εάν μπορείς να πάρεις το widget κλπ,κλπ…

• Άγνωστο's avatar

Όλα δουλεύουν και καμιά συνεργασία δεν έχει διακοπεί: όλα όσα σου περιέγραψα παραπάνω τα έκανα ο ίδιος πριν σου απαντήσω.

Πρώτον, βεβαιώσου ότι το πληκτρολόγιο σου είναι γυρισμένο στα αγγλικά πριν αρχίσεις τις διαδικασίες. Δεύτερον, αν τυχόν χρησιμοποιείς ως browser τον Explorer, να τον εγκαταλείψεις και να χρησιμοποιείς τον Firefox.

• Άγνωστο's avatar

Ε,εγώ έχω τον Explorer και αυτή τη στιγμή δ ε γίνεται, να τον αλλάξω…και το πληκτρολόγιό μου είναι ελληνικά, από ότι βλέπω μάλλον, δ ε θα μπορέσω να βάλω το widget αυτό στο μπλόγκ μου…όπως το βλέπω…αλλά για τί να αλλάξω browser και γλώσσα πληκτορολογίου? μήπως ξέρεις π ως μπορώ να αλλάξω το πληκτρολόγιο?…

• Άγνωστο's avatar

Ε,φίλε αν είναι να κάνω, γενικό ‘φορμάτ’ στον υπολογιστή μου για ένα, τόσο δα widget για μιά μαλακία,στην ουσία να αλλάξω τα πάντα μέσα σε αυτόν, και να βάλω άλλα…που στη τελική, δε τα χρειάζομαι και που κάνω, τη δουλειά μου και με αυτά που ήδη έχω,και πολύ καλά μάλιστα..ε,άστο καλύτερα…δεν έχω χρόνο να κάνω τέτοιες αλλαγές τώρα,και ΔΕ σκοπέυω να τις κάνω για ένα widget γελοίο δεν είναι? δε μας τα λένε καλά οι κύριοι πάντως!….

• Άγνωστο's avatar

Ποιοί κύριοι «δε σας τα λένε καλά»; Αν ο browser που χρησιμοποιείς δεν δουλεύει καλά, δεν φταίει ούτε η WP ούτε το Who’s Amung Us. Οι μόνοι κύριοι που δεν τα λένε καλά είναι οι κύριοι της Microsoft, γιατί επιμένουν να κυκλοφορούν έναν προβληματικό browser που αγνοεί διάφορα standards. Ποιά version έχεις;

Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιείς τον Explorer είναι ότι αυτόν έτυχε να έχει ο υπολογιστής σου γιατί αυτόν φυτεύει η Microsoft μαζί με τα Windows. Αν οι υπολογιστές δεν είχαν προεγκατεστημένο browser και έκανες έρευνα για το ποιοί browsers είναι καλύτεροι πριν βάλεις κάποιον, δεν θα έβαζες τον Explorer: θα έβαζες τον Firefox ή τον Safari (αυτούς συνιστά και η WP).

Και ποιός μίλησε για φορμάτ και αλλαγή των πάντων; Το να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις τον Firefox δεν απαιτεί καμιά τέτοια αλλαγή. Μπορείς να τον προσθέσεις χωρίς να απεγκαταστήσεις τον Explorer, και μπορείς να χρησιμοποιείς και τους δύο, ακόμα και ταυτόχρονα (π.χ. να φτιάχνεις ένα ποστ στον έναν και να ελέγχεις το αποτέλεσμα στον άλλον).

Όσο για το πληκτρολόγιο, είπα ότι για να γίνουν αυτά που πρέπει στο Who’s Amung Us, χρειάζεται να το έχεις γυρίσει στα αγγλικά: δεν εννοώ τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανες για να γράψεις «online counter», «widget» και τις υπόλοιπες αγγλικές λέξεις που έγραψες.

• Το θέμα ‘Που μπορώ να βρώ έναν online counter?’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.