προβλημα με περιγραφη σελιδας στο google.
-
ρε παιδια οταν κανω αναζητηση το σαιτ μου μου το βγαζει αλλα απο κατω ο σχολιασμος του σαιτ ειναι Skip to navigation; Skip to main content; Skip to primary sidebar; Skip to secondary sidebar; Skip to footer. τι να κανω?
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Αυτά που εμφανίζονται για το blog σου είναι ατυχέστατα: είναι εντολές που η HTML του blog σου τις περιλαμβάνει για screen readers (προγράμματα ανάγνωσης για τυφλούς).
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, γιατί δεν μπορούμε να ορίσουμε εμείς τι εμφανίζει η Google. Το σωστό θα ήταν να εμφανίζει το tagline, αλλά η Google επιλέγει ό,τι της κατέβει (για το δικό μου blog, π.χ., παλιότερα εμφάνιζε την αρχή του κειμένου ενός Text widget και τώρα εμφανίζει την αρχή του κειμένου του πιο πρόσφατου άρθρου).
Το τι θα εμφανιστεί εξαρτάται εν μέρει και από τη δομή του Θέματος που χρησιμοποιούμε (η οποία ποικίλλει από Θέμα σε Θέμα), οπότε η μόνη ελπίδα είναι να δοκιμάσεις άλλο Θέμα αντί για το Mystique.
- Το θέμα ‘προβλημα με περιγραφη σελιδας στο google.’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.