Πρόβλημα με κωδικό…
-
Ε,γειάσας παιδιά! να’ μαι πάλι από ένα καινούριο θέμα!,ε, είπα στο προηγούμενο θέμα πως έχω πρόβλημα με τους κωδικούς που μου δώσατε για αλλαγή του μεγέθους των γραμμάτων,στα πόστ μου ε, δοκίμασα έναν (αυτόν που έχει το 120% (κάπου λέει μέσα 120%) και δ ε δούλεψε,ε,εγώ θέλω να αλλάξω την όψη όλου του πόστ επειδή,τα γράμματα δείχνουν πολύυυ μικρά και μου τη σπάνε,και θέλω να το κάνω αυτό σε κάποια πολλά πόστ μου…ε,θέλω εάν μπορείτε να μου πείτε π ου να τον βάλω και π ως γιανά δουλέψει…ευχαριστώ….
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Γειά σου και πάλι.
Κώδικες, όχι κωδικοί.
Σχετικές οδηγίες εδώ:
http://wpbtips.wordpress.com/2009/07/11/formatting-text-pt-5/Αφού λοιπόν αυτά δεν σου είναι σαφή, για να αλλάξεις το μέγεθος των γραμμάτων ολόκληρου του άρθρου γυρνάς τον επεξεργαστή σε HTML και βάζεις αυτό στην αρχή:
<div style="font-size:120%">
και αυτό στο τέλος:
</div>
(Εννοείται ότι αντί για 120 μπορείς να βάλεις όποιο ποσοστό θέλεις.)Δύο παρατηρήσεις όμως:
Πρώτον, ένας επισκέπτης δεν βλέπει απαραίτητα ό,τι βλέπεις εσύ: το μέγεθος που βλέπει εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης που έχει.
Δεύτερον, σε όλους τους browsers μπορείς να κάνεις μεγέθυνση ή σμίκρυνση (πατώντας control + ή control – ). -
Ε,γειάσου φίλε! ε,στην αρχή του πόστ και στο τέλος του εννοείς?ε,με σώζεις φίλε! πραγματικά όμως! ευχαριστώ..ε,ΔΕΝ ήξερα καθόλου π ως να αλλάξω,το μέγεθος και τώρα μου λύνεις τα χέρια πραγματικά…είχα μεγάλο πρόβλημα,με το μέγεθος..ε,φίλε μου’χουν παραπονεθεί γι’αυτό το κάνω,κάποιος αναγνώστης μου ότι είναι πολύυ μικρά τα γράμματα κυρίως στα καινούρια πόστς γι’αυτό…βεβαια μπορεί να το κάνω και σε μερικά παλιότερα..δε ξέρω…αλλά ευχαριστώ…και..βέβαια μου φαίνονται και μένα παράταιρα μικρά…γι’αυτό ζήτησα ένα τρόπο,να τους αλλάξω μέγεθος ε,όχι να τα κάνω πελώρια…απλά λίιγο (δυό-τρίς φορές μεγαλύτερα)…καλησπέρες…
-
Ναι, το ένα στην αρχή-αρχή του ποστ, πριν από οτιδήποτε άλλο, και το άλλο στο τέλος.
Αλλά, αντί να κάνεις αυτή τη δουλειά σε κάθε ποστ, γιατί δεν διαλέγεις κάποιο άλλο θέμα, με μεγαλύτερα γράμματα; Εδώ μπορείς να δεις όλα τα θέματα ταξινομημένα κατά σειρά μεγέθους γραμμάτων:
http://wpbtips.wordpress.com/2010/12/07/main-text-font-size-compared/Θυμίζω ότι σε πολλά μπορείς να βάλεις δική σου εικόνα στην κεφαλίδα και σε πολλά μπορείς να βάλεις δική σου εικόνα για background.
- Το θέμα ‘Πρόβλημα με κωδικό…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.