πρόβλημα με τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες
-
Έχω πρόβλημα με τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες του blog μου: playbets.gr(playbets.wordpress.com).Θα ήθελα οι κατηγορίες να ξεχωρίζουν με κάποιο τρόπο από τις υποκατηγορίες ώστε ο αναγνώστης να τις καταλαβαίνει.Αυτή τη στιγμή παρόλο που δημιούργησα γονική κατηγορία(p.x. Champions League) οι υποκατηγορίες (στοίχημα Champions League και Προγνωστικά Champions League) δεν ξεχωρίζουν. Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουν με πιο έντονα γράμματα ή με μια διαχωριστική γραμμή ή έχει να κάνει με το θέμα που έχω επιλέξει?
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Έχει να κάνει με το theme που έχεις επιλέξει και πως αυτό εμφανίζει τις υποκατηγορίες
-
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα για να υπάρχει λύση. Το theme που χρησιμοποιείς δείχνει τις υπο-κατηγορίες με τον ίδιο τρόπο όπως και τις κατηγορίες.
Από το http://codex.wordpress.org/Manage_Categories_SubPanel
«Sub-Categories show up on your blog’s page just like Categories, except they will typically be nested under their Parent Categories.»
-
Ευχάριστο πολύ. Και μια τελευταία ερώτηση για να προστέσω plugin πρέπει να κάνω hosting? τι χρειάζεται?
-
-
- Το θέμα ‘πρόβλημα με τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.