Πρόβλημα με το sharing
-
….Και την cache έσβησα και τα cookies και πάλι δε διορθώνετε. Χρησιμοποιώ το chrome αλλά χτες κατέβασα τις τελευταίες εκδόσεις των Opera & Safari και πάλι δε μου εμφάνισε τίποτα.
Μιας και το έφερε η συζήτηση ποιον brower χρησιμοποιείς εσύ? Ποιος είναι πιο ελαφρύς? -
You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.
This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.
If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.
If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.
This is an automated message.
-
Αρχική ερώτηση εδώ:
http://wpbtips.wordpress.com/2009/03/26/page-tabs-as-external-links/#comment-39143Αν βλέπεις την ίδια εικόνα παρότι δοκίμασες και διαφορετικόν browser, τότε φυσικά το πρόβλημα είναι άλλο. Πριν σου πω για άλλα πιθανά προβλήματα:
• Αν μπορείς, βγάλε ένα screenshot όσο είσαι στο Settings > Sharing, ανέβασέ το κάπου να πάρει URL, και δώσε μου το URL για να δω τι βλέπεις.
• Πήγαινε στο Appearance > Widgets. Εκεί βλέπεις τα εικονίδια; Mπορείς να τα σύρεις για να προστεθούν στην πλευρική στήλη;
• Δοκίμασε με άλλον υπολογιστή. Βλέπεις το ίδιο πρόβλημα στο Settings > Sharing ή όχι;
• Μιλάμε σίγουρα για το blog στο οποίο οδηγεί το «giorgosiatridis» ή όχι; Αν όχι, χρειάζομαι το URL του blog στο οποίο αναφέρεσαι.Όσο για τους browsers, το ζήτημα δεν είναι ποιός είναι πιο ελαφρύς αλλά ποιοί σέβονται περισσότερα standards και παρουσιάζουν λιγότερα προβλήματα. Οι καλύτεροι browsers είναι οι Firefox και Safari. Ενδεικτικά, στο διεθνές φόρουμ της wp.com (όπου γίνονται περισσότερες αναρτήσεις ανά ώρα απ’ όσες γίνονται εδώ ανά μήνα), τα παράπονα που αποδεικνύεται ότι έχουν να κάνουν με τον χρησιμοποιούμενο browser αφορούν συνήθως τον Explorer, πολύ λιγότερο τον Chrome, σχεδόν ποτέ τους Firefox και Safari.
(Εγώ χρησιμοποιώ και τους δύο ταυτόχρονα, με διαφορετικά settings στον καθένα για να με εξυπηρετούν για διαφορετικούς σκοπούς, και τον Opera όποτε χρειάζεται να ελέγξω κάποια πράγματα σε έναν κάπως λιγότερο καλά σχεδιασμένο browser. Σημειώνω ότι είμαι χρήστης Mac, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ΙΕ, αλλά αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν ένα PC η πρώτη κίνησή μου θα ήταν να κατεβάσω τον Firefox και να πετάξω τον ΙΕ.) -
• Αν μπορείς, βγάλε ένα screenshot όσο είσαι στο Settings > Sharing, ανέβασέ το κάπου να πάρει URL, και δώσε μου το URL για να δω τι βλέπεις.
[URL αφαιρέθηκε – p.]
• Πήγαινε στο Appearance > Widgets. Εκεί βλέπεις τα εικονίδια; Mπορείς να τα σύρεις για να προστεθούν στην πλευρική στήλη;
Δε νομίζω να μπορώ να τα σύρω έξω από την σελίδα
• Δοκίμασε με άλλον υπολογιστή. Βλέπεις το ίδιο πρόβλημα στο Settings > Sharing ή όχι;
Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να πάω σε άλλο pc
• Μιλάμε σίγουρα για το blog στο οποίο οδηγεί το «giorgosiatridis» ή όχι; Αν όχι, χρειάζομαι το URL του blog στο οποίο αναφέρεσαι.
Ναι, σε αυτό.Όταν δεις την φώτο σε παρακαλώ σβήσε το link του flickr.
Αν σου στείλω ένα mail μου, μπορείς να μου στείλεις εσύ το δικό σου για να μιλάμε από εκεί? -
Ok.
Μετά το screenshot δεν χρειάζεται τίποτα άλλο (και συγνώμη που δεν σκέφτηκα από την αρχή την αιτία): τα «Available Services» δεν είναι available όταν το blog είναι private, γιατί βεβαίως δεν νοείται sharing απορρήτου. Υποθέτω πως το έχεις private απλώς επειδή δεν είναι έτοιμο ακόμα. Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Απόρρητο και επίλεξε τη μεσαία αντί για την τρίτη επιλογή.
Δικό μου mail όχι. Κανείς πεπειραμένος εθελοντής των φόρουμ της WP δεν προσφέρει ποτέ βοήθεια μέσω mail, για το λόγο που σου εξήγησα και στο blog μου. Βοηθάμε μιά κοινότητα, όχι κάθε χρήστη χωριστά: όταν η συζήτηση είναι δημόσια, βοηθούμαστε και μαθαίνουμε όλοι.
-
- Το θέμα ‘Πρόβλημα με το sharing’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.