Πρόβλημα με υπέρβαση ορίων του server

• Άγνωστο's avatar

Σε ιστοσελίδα με wordpress (ένα woocommerce είναι ουσιαστικά στημένο με 5 πέριπου αγορές ανά ημέρα) εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα υπερβασης των οριών του server φιλοξενίας μου. Ξεπερνώ τα 256ΜΒ physical memory (δεν ξέρω αν είναι αρκετά πάντως ο πάροχος μου ισχυρίζεται ότι είναι πολλα) ξεπερνώ τα cron jobs που δημιουργούνται και ξεπερνώ και το 100% χρήσης CPU. Κάποιες φορές ο server σταματά να υποστηρίζει τη σελίδα μου για να μην γονατίσουν οι υπόλοιπες σελίδες στο server. Έχω δοκιμάσει πολλά. Βελτίωση της βάσης (είναι πλέον 20ΜΒ), εγκατάσταση ithemes security και wordfence για να γλιτώσω από συνεχείς επιθέσεις (π.χ. με logins αποτυχημένα). Επίσης με το αρχείο robots.txt κατάφερα να περιορίσω ένα bot που έκανε επισκέψεις συνολικά 2GB το μήνα στη τη σελίδα μου. Συνεχίζει να γίνεται υπερβαση των οριών. Τι μπορώ να δω;;;;Τι μπορώ να αλλάξω;;;;Μπορώ να ζητήσω κάτι από τον πάροχο μου;;;;;

• Άγνωστο's avatar

You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

This is an automated message.

• Το θέμα ‘Πρόβλημα με υπέρβαση ορίων του server’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.