Πρόβλημα στην εισαγωγή φωτογραφιών
-
Γειά σας.
Σήμερα μου πρόεκυψε το εξής πρόβλημα: Προσπαθώ να ενσωματώσω στο κείμενο φωτογραφία, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία κάθε μέρα, σήμερα όμως δεν «ανεβαίνει». Στην μεταφόρτωση μου βγάζει ένα Χ στη φωτογραφία και το κάτωθι:
Maximum upload file size: 1GB. Your browser has some limitations uploading large files with the multi-file uploader. Please use the browser uploader for files over 100MB. Μετά το ανέβασμα του αρχείου, μπορείτε να προσθέσετε τίτλο και περιγραφή.
Προσπάθησα να ανεβάσω και φωτογραφίες ήδη αναρτημένες στο μπλογκ μου για να διαπιστώσω αν γίνονται δεκτές, αλλά ούτε αυτές εμφανίζονται.
Υπάρχει λίμιτ και το έχω ξεπεράσει; Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ.
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Επίσης έχω 17.5 MB σε χρήση, 3.0 GB (99.4%) υπόλοιπου χώρου.
Και στα «Πολυμέσα», δεν μπορώ να δω καμιά φωτογραφία από τις 220 που έχω. Όλες Χ… -
Για το limit έδωσες ήδη την απάντηση.
Ποιόν browser και έκδοσή του χρησιμοποιείς;
-
ούτε σε google΄chrome ούτε σε explorer μπορώ να ανοίξω φωτογραφία στα πολυμέσα ή να μεταφορτώσω. Το τσέκαρα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές.
-
Η βασική χρησιμότητα του Explorer είναι για να κατεβάσεις έναν αξιοπρεπή browser ώστε να πάψεις να χρησιμοποιείς τον Explorer. Οι πιο αξιόπιστοι browsers είναι οι Safari και Firefox.
-
Ως δια μαγείας το πρόβλημα σήμερα δεν υφίσταται. Χρησιμοποιώ firefox φυσικά, απλά στη δουλειά μου έχουν explorer και δεν μπορώ να αλλάξω τα προγράμματα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
- Το θέμα ‘Πρόβλημα στην εισαγωγή φωτογραφιών’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.