Πρόβλημε στο reader με το "view gallery"
-
Το καινούριο button με το «view gallery» στο reader αν και πολύ χρήσιμο στην περίπτωσή μου δεν λειτουργεί 1 στις 2 φορές. Συνήθως δεν δείχνει καμία φωτογραφία και κάποιες φορές δείχνει τις τελευταίες της gallery κι αυτές αφού περιμένω αρκετή ώρα να φορτώσουν.
Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό?
Σημειωτέον, έχω πετάξει τα cookies, χρησιμοποιώ firefox και windows 7Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Έχεις την τελευταία έκδοση του Firefox; (40). Δοκίμασε εαν στο κάνει και στον Chrome και πες μου.
Μπορείς να ανοίξεις και θέμα στο αγγλικό forum για πιο πολύ feedback. -
Ναι, την 40.0.3 έχω.
Δοκίμασα τον Chrome και είναι οκ, αλλά κάνει άλλα «παλαβά», όπως ότι ξαφνικά (στον Reader πάντα) μου έδειχνε posts απ’ τις 21 Ιουνίου… ή έμπλεκε 2 posts μαζί, δηλαδή έκοβε το ένα περίπου στη μέση και κόλλαγε το επόμενο μισό… -
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τον υπολογιστή για malware, καθώς επίσης και για διάφορα βλαβερά πρόσθετα (extentions) σε Firefox και Chrome.
-
Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Αν και έχω δυνατό antivirus (Kaspersky) και δεν έχω extentions στον Firefox που χρησιμοποιώ: https://pellymade.files.wordpress.com/2015/08/extensions.jpg.
Τον Chrome τον έχω σαν backup browser και τον άνοιξα πρώτη φορά τώρα που μου είπες. -
Καλό το Kaspersky αλλά επεμβαίνει πολύ στο σύστημα. Μπορεί να σου προκαλεί και αυτό το πρόβλημα σου.
-
Πάντως μόλις τέσταρα το reader σε ένα mac και σε Firefox και είχα το ίδιο πρόβλημα με το «view gallery», όπως και σε tablet
-
Εμένα και στους 3 υπολογιστές μου (Mac, Windows, Linux) δεν εμφανίζει πρόβλημα με τις galleries. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον πολυχρησιμοποιώ.
Σου προτείνω να ανοίξεις θέμα στο αγγλικό forum ώστε να το δουν περισσότεροι αλλά και η υποστήριξη. -
- Το θέμα ‘Πρόβλημε στο reader με το "view gallery"’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.