Πρόσβασηστα μπλογκς μου!
-
Έλεος! Μου έρριξαν το ένα μπλοκ dimadamdim.wordpress.com και επί πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ στα άλλα δύο!
dimadam.wordpress.com
antichisi.wordpress.comΔεν είμαι καλή στα Αγγλικά… Μετάνοιωσα πικρά για τη σχέση μου με το wordpress.
TΟ ένα μπλογκ απευθύνεται σε παιδιά και οι διαφημίσεις που έχουν ρίξει είναι ακατάλληλες!Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
α) Το dimadamdim.wordpress.com γράφει ότι έκλεισε λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Τους έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης; Ξέρεις αν όντως έκανες κάτι που τους παραβιάζει;
β) Τι ακριβώς συμβαίνει όταν προσπαθείς να συνδεθείς στα άλλα;
γ) Για τις διαφημίσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραπονεθείς στο αγγλόφωνο φόρουμ, που το βλέπουν και οι υπάλληλοι της WP:
http://en.forums.wordpress.com/ -
Τελικά συνδέθηκα με τα άλλα δύο ζητώντας αλλαγή pass.
Στο πρώτο μπλοκ υποθέτω ότι κάτι απ΄ αυτά που είχα βάλει ίσως είχε πνευματικά δικαιώματα, αντί όμως να ρίξουν μια σελίδα έρριξαν ολόκληρο το μπλογκ το οποίο είχε πολλή δουλειά και ξενύχτι εκ μέρους μου και αναρτημένες τις εργασίες των μαθητών μου!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση .
Ευχαριστώ! -
Το «υποθέτω» δεν είναι αρκετά βάσιμο! Δεν εννοώ κάτι αρνητικό για σένα, εννοώ ότι κλείσιμο blog ενδέχεται να γίνει και κατά λάθος (ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για blog σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνουν οι υπάλληλοι της WP). Αφού λοιπόν το κλείσιμο μπορεί να οφείλεται σε λάθος τους, ή σε λάθος δικό σου που όμως μπορεί να διορθωθεί, καλό θα ήταν να γράψεις κατευθείαν στη WP για να τους ρωτήσεις τι έφταιξε και τι μπορείς να κάνεις εσύ. Χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ:
-
-
Τελικά η απάντηση είναι η εξής!
Thanks for getting in touch.Your WordPress.com site has been suspended for publishing links to or promoting illegal downloads of movies, music, software, books, or other various forms of media. This activity is strictly prohibited under the WordPress.com Terms of Service (http://wordpress.com/tos), and your site will not be returned.
Αυτά!
- Το θέμα ‘Πρόσβασηστα μπλογκς μου!’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.