πρώτη σελίδα
-
Φτιάχνω το blog για τον φιλανθρωπικο οργανισμό Σώσε 1 Παιδί και είναι πολύ νέος στην υπηρεσία σας.
Έχω διαλέξει σαν θέμα το Freshy by Julien De Luca.
Στην πρώτη σελίδα ‘ΑΡΧΙΚΗ’ όταν πας στο site, λέει αυτό που ψαχνεις δεν βρεθηκε. Θέλω να μπω να αλλάξω τα στοιχεία της σελίδας ‘ΑΡΧΙΚΗ’ αλλά δεν την βρήκα πουθενά. Στην επεξεργασία σελίδων δεν την εμφανίζει….γνωρίζει κάπιος κάτι ή σας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο?
Σελίδα στο http://save1child.wordpress.comΤο Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Πρέπει να γράψεις ένα άρθρο ώστε να εμφανιστεί κάτι. Δεν έχεις περιεχόμενο οπότε δεν έχει τι να δείξει το WordPress και εμφανίζει αυτό το μήνυμα.
-
Κανένα προβλημα να γράψω κατι, και πραγματικά θελω να γράψω κατι….το γραμμα της προέδρου.
Ομως το προβλημα είναι ότι δεν βρήσκω την σελίδα πουθενα ώστε να γραψω κατι. Κουφό εεε? Στην επεξεργασία σελίδων δεν την εμφανίζει…. -
Άρθρα ή Σελίδες
Πρέπει να γράψεις ένα νέο άρθρο στην προκειμένη περίπτωση. Τα κατάφερες με το widget και το βίντεο, το άρθρο είναι πανεύκολο
-
Μια λέξη
ΑΨΟΓΟΣ
Τοποθέτησα άρθρο και δούλεψε.
Πριν θεωρήσουμε οτι κλείνουμε το θέμα επέτρεψέ μου κάτι.
λόγο του ότι είμαι νέος στο wordpress.com για να μην ενοχλώ διάβασα αρκετά από το forum.
Θα ήθελα να πώ πως σαν συντονιστής είσαι υπέροχος και αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό είναι η αμεσότητα. Από χόμπυ ή δουλειά, για όποιον λόγο και αν φτιάνχουμε σελίδες απαντάς σαν επαγγελματίας σε επαγγελματίες με ταχύτητα.
Ευχαριστούμε πολύ -
- Το θέμα ‘πρώτη σελίδα’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.