πως μπορω να συνδεθω μέσω του blog μου

• Άγνωστο's avatar

Πως μπορώ να συνδεθώ μέσω του blog μου με ενα blog κάποιου άλλου, του οποίου το blog έχει δημιουργηθεί μέσω της google.
    Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ? Προσπάθησα να μπώ με το blog σε άλλα blog που έχουν δημιουργηθεί με google αλλα μου ζήτησαν εμαιλ
    να έχω στην google και εγώ δεν έχω αλλα και πως να είχα αφού το blog μου είναι μεσω wordpress.
    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Ευχαριστω

ΥΓ.: ωστόσο βρήκα και μπλόγκ που είναι αναρτημένα μέσω google και έχουν σύνδεσει και παρακολουθούν blog πουυ έχουν δημιουργηθεί μέσω wordpress

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Τι ακριβώς εννοείς; Να εμφανίζονται στην πλευρική στήλη του blog σου σύνδεσμοι προς άλλα blog? Να εμφανίζονται στην πλευρική στήλη οι αρχές νέων δημοσιεύσεων από άλλα blog? Να παίρνεις mail για τέτοιες δημοσιεύσεις? Κάτι άλλο?

• Άγνωστο's avatar

Το πρώτο φίλε μου. Να εμφανίζονται στην πλευρική στήλη του blog μου συνδεσμοι προς άλλα blog.
    Όπως σου εξήγησα όμως και στο προηγούμενο μηνυμα μου προσπάθησα να αφήσω ενα σχόλιο σε ένα blog (που έχει δημιουργηθεί μέσω google) και μου ζήτησε αν εχω εμαιλ στο google να μπω μέσω του εμαιλ. Εγώ όμως δεν εχω εμαιλ στο google.
    Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις σου

• Άγνωστο's avatar

α) Πηγαίνεις στο κάθε blog που σε ενδιαφέρει, αντιγράφεις την πλήρη διεύθυνσή του από το address bar του browser σου, και δημιουργείς το σύνδεσμο όπως δείχνουν αυτές οι οδηγίες:
    http://en.support.wordpress.com/blogroll/add-a-blogroll-link/
    Μετά πηγαίνεις στο Appearance > Widgets και σύρεις ένα Link Widget στο Sidebar.

α) Το αν και πώς μπορείς να αφήσεις σχόλιο σε ένα blog που δεν είναι blog wordpress.com εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο διαχειριστής του blog. Δεν είναι θέμα που αφορά αυτό το φόρουμ, και δεν έχει σχέση με το να βάλεις εσύ συνδέσμους στο δικό σου blog.

• Το θέμα ‘πως μπορω να συνδεθω μέσω του blog μου’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.