Αφαίρεση εντολής από γραμμή εργαλείων

• Άγνωστο's avatar

Που είναι πάνω-πάνω μαζί με άλλα που είναι, λειτουργείες του μπλόγκ?γίνεται αυτό? θέλω να τη βγάλω επειδή έχω βρεί το μπελά μου,με κάποια παλιότερα μπλόγκς που είχα,είχα πατήσει εκεί κατά λάθος κάποιες από τις εντολές που έχει, και τα’χα κάνει μαντάρα και γι’αυτό…εάν γίνεται αυτό…καλησπέρες…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Αυτή τη φορά δεν έβαλες καθόλου τίτλο, οπότε αφενός δεν μπορούσε να ανοίξει το θέμα σου, αφετέρου δεν καταλαβαίνει κανείς τι ρωτάς. Εγώ έβαλα προσωρινά ερωτηματικά για τίτλο, ώστε να μπορεί να πατηθεί, και εσύ εξήγησε τι θέλεις.

• Άγνωστο's avatar

Ε, ναί λυπάμαι αγαπητέ που σε εκνευρίζω συνεχώς, αλλά να τον έγραψα χτές αλλά μου τον έφαγες, ο τυπογραφικός δαίμονας της wordpress! ο τίτλος ήταν-πως μπορώ να αφαιρέσω την εντολή ‘πληροφορίες για το μπλόγκ’ από τη γραμμή εργαλείων που είναι πάνω-πάνω στη μπάρα, που λέει ο λογαριασμός μου κ.α? μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα παλιότερα, σε παλιότερα μπλόγκς που είχα επειδή έχω πατήσει κάποια από,τις εντολές που έχει και τα’χα κανει μαντάρα…και γιανά μη πάθω ξανά το ίδιο….αποφάσισα να τη βγάλω…αν γίνεται φυσικά αυτό..

• Άγνωστο's avatar

Προφανώς ο τίτλος εξαφανίστηκε γιατί ήταν υπερβολικά μακρύς.

Όχι, δεν μπορείς να αφαιρέσεις εντολή από τη γκρίζα μπάρα.

Για την ακρίβεια μπορείς αν έχεις το CSS Upgrade, αλλά η WP δεν το επιτρέπει αυτό, και έχει προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε τροποποίηση της γκρίζας μπάρας συνεπάγεται διαγραφή του blog.

Ο λόγος είναι ότι η μπάρα αυτή δεν είναι μέρος του blog σου αλλά μέρος του συστήματος που μοιράζονται όλοι οι χρήστες wp.com: αν αφαιρέσεις κάποια εντολή, δεν την αφαιρείς από το δικό σου blog μόνο, την αφαιρείς από κάθε επισκέπτη του blog σου.

• Άγνωστο's avatar

Ααααααααααα! είναι αδύνατον δυστυχώς λοιπόν,να το κάνω! οκ…

• Το θέμα ‘Αφαίρεση εντολής από γραμμή εργαλείων’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.