Πως φτιαχνω παραγραφο…

• Άγνωστο's avatar

Φιλοι μου καλησπερα, ισως ειναι παραπανω απλοικο το ερωτημα, αλλα στην εμφανιση δεν μπορω να δημιουργησω παραγραφο. Γραφο δηλαδη το κειμενο σε παραγραφους, αλλα οταν το εμφανιζει ειναι ενα ματσο ολοκληρο, ολα μαζι δηλδη, κατι που ειναι κουραστικο γι’αυτον που το διαβαζει…
    Τι κανω ?

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Πού ακριβώς συμβαίνει αυτό; Στα τελευταία ποστ που έχεις δημοσιεύσει υπάρχουν κανονικότατες παράγραφοι.

• Άγνωστο's avatar

εδω http://endimos.wordpress.com/, αλλοτε μου βγαινουν και αλλοτε οχι… Οπως θα δειτε , και με την γραμματοσειρα εχω προβλημα… Χθες εγραψα κατι , ηταν πιο μεγαλο και με διαφορετικη γραμματοσειρα απο το σημερινο…

• Άγνωστο's avatar

Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις copypaste από άλλες πηγές στο Visual editor, γιατί τότε μεταφέρεται και λάθος κώδικας από αυτές τις πηγές. Όταν χρειάζεται να κάνεις copypaste, να το κάνεις στο Text editor, όχι στο Visual.
    Για να διορθώσεις τα ποστ που δεν έχουν παραγράφους ή που έχουν λάθος γραμματοσειρά ή μέγεθος γραμμάτων, επίλεξε όλο το περιεχόμενο στο Visual editor, κάνε copy, γύρνα στο Text editor, επίλεξε όλο το περιεχόμενο, κάνε paste.

• Άγνωστο's avatar

ΟΚ πολυ καλη βοηθεια, αλλα παραγραφους κανονικους μπορω να κανω και πως ?
    Οχι δηλαδη απλα η πανω σειρα να εχει αποσταση απο την κατω για να φαινεται η παραγραφος, αλλα η προταση στη γραμμη εκεινη να ξεκιναει πιο μεσα απο οτι στις αλλες γραμμες…

• Άγνωστο's avatar

Αυτό που ονομάζεις «κανονική» παράγραφο (δηλαδή με εσοχή στην πρώτη γραμμή) είναι η παραδοσιακή εκδοχή που χρησιμοποιείται στα βιβλία. Στις ιστοσελίδες καλώς ή κακώς το «κανονικό» είναι ο διαχωρισμός με κενό μεταξύ των παραγράφων, όχι με εσοχή. Αν θέλεις εσοχές, γίνεται μόνο με προσθήκη κώδικα στο Text editor – δες αυτό το άρθρο μου:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/06/19/formatting-text-pt-2/
    («Single line indents» αν θέλεις εσοχή χωρίς κενό μεταξύ των παραγράφων, «First line indents» αν θέλεις εσοχή και κενό).
    Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αυτή τη δουλειά για κάθε άρθρο. Σημειώνω ότι αν είχες το Custom Design upgrade, θα μπορούσες να ορίσεις το στυλ που θέλεις μια και καλή, για όλα τα άρθρα, στο CSS editor.

• Το θέμα ‘Πως φτιαχνω παραγραφο…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.