σελίδες/κατηγορίες

• Άγνωστο's avatar

Καλησπέρα!
    Μπερδεύτηκα λίγο με τις σελίδες και τις κατηγορίες..
    ποια είναι η διαφορά? θέλω στο μενού να βάζω τα άρθρα ανά θέμα φτιάχνω κατηγορίες? και πως τα βάζω? και οι σελίδες που χρησιμεύουν? τα μπέρδεψα λίγο παρακαλώ βοηθήστε με!
    ευχαριστώ!

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Οι σελίδες είναι στατικές. Δηλαδή έχουν περιεχόμενο που δεν αλλάζει ή δεν αλλάζει συχνά. Παράδειγμα σελίδων είναι οι σελίδες about και contact (δες το blog μου).
    Οι κατηγορίες είναι ένας τρόπος οργάνωσης των άρθρων που γράφεις. Έτσι για παράδειγμα αν γράφεις για άρθρα για μουσική και για ταινίες τους δίνεις την αντίστοιχη κατηγορία έτσι ώστε όταν κάποιος θέλει να διαβάσει ότι έχεις γράψει περί μουσικής να μπορεί πιο εύκολα.
    Ο πιο εύκολος τρόπος οργάνωσης του blog σου είναι είναι να χωρίζεις τα άρθρα σου ανά κατηγορίες και να τις προσθέτεις στο μενού σου καθώς και να δημιουργήσεις σελίδες about (πληροφορίες για εσένα) και επικοινωνία (αν θες) και να τις προσθέσεις και αυτές στο μενού σου ώστε να είναι πιο εύκολο στον επισκέπτη του blog να περιηγηθεί και να σε γνωρίσει.

Πες μου αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια και καλή αρχή με το blog σου!

• Το θέμα ‘σελίδες/κατηγορίες’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.