Σχόλια
-
Δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο σε ιστολόγιο(μπλογκ)τού Blogger ως χρήστης ιστολογίου wordpress. Μήπως ξέρετε γιατί; Ευχαριστώ!
-Σο.
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Είναι δύο διαφορετικά συστήματα που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το OpenID για να έχεις το ίδιο login αλλά μόνο αυτό. Το όνομα χρήστη / κωδικός στο WordPress.com είναι διαφορετικό από το όνομα χρήστη / κωδικός στο Blogger.
-
Ναι, προσπάθησα με το OpenID να αφήσω σχόλιο. Yπάρχει εκεί, μεταξύ άλλων, η επιλογή για χρήστες wordpress, κι ενώ έβαλα στο πεδίο που ζητείται το όνομα χρήστη wordpress, το σχόλιο δεν αναρτήθηκε. Νόμιζα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος, γι’ αυτό και ρώτησα. Και πάλι, ευχαριστώ!
-
Θα έπρεπε να παίξει με το OpenID. Ίσως το blog να μην εμφανίζει τα σχόλια αμέσως αλλά μετά από moderation.
-
-
…Αν moderation είναι η προέγκριση σχολίων, η απάντηση είναι αρνητική, τα blogs στα οποία προσπάθησα να αφήσω σχόλιο έχουν «ανοιχτά» τα κόμμεντας. Εξάλλου, αν απαιτείται προέγκριση βγαίνει σχετικό μήνυμα που ενημερώνει αυτόν που άφησε το σχόλιο σχετικά. Στη δική μου περίπτωση, όταν προσπαθώ να αφήσω σχόλιο με το Open ID –> wordpress, βγαίνει ένα παράθυρο, που μου λέει για ένα σφάλμα με τον κωδικό bX-m9h15s.
- Το θέμα ‘Σχόλια’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.