Ταξινόμηση συνδέσμων
-
Υπάρχει η δυνατότητα οι σύνδεσμοι που προσθέτω στη σελίδα του μπλογκ μου να εμφανίζονται με συγκεκριμένη σειρά/ταξινόμηση;
Αναφέρομαι στη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι σύνδεσμοι στην αρχική σελίδα του μπλογκ και αν μπορω να παρέμβω σε αυτή. Δεν αναφέρομαι στη σειρά με την οποία μπορώ να τους αναζητήσω/εμφανίσω στο «παράθυρο επεξεργασίας» των συνδέσμων, στη «σελίδα δαιχείρισης».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!-Σο’
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
-
Συγγνώμη, αλλά δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Δεν εμφανίζονται με τη σειρά που τους προσθέτει κάποιος. Το δοκίμασα.
Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου.
(Πάντως, αδυναμία του συστήματος να μην μπορεί κάποιος να ταξινομήσει τους συνδέσμους του. Ή έστω να υπήρχε μια αλφαβητική ταξινόμηση.) -
Η απάντηση στο ερώτημα σου βρίσκεται εδώ: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_bookmarks
Αυτό όμως αφορά WordPress blogs που βρίσκονται σε server ή WordPress.com blogs που έχεις την δυνατότητα να παραμετροποιήσεις το theme. Τεχνικά γίνεται αλλά όχι σε ένα απλό WordPress.com blgo που απλά προσθέτεις links -
Κατ’ αρχάς, σε ευχαριστώ ξανά για την άμεση ανταπόκριση! Καταληγούμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι σε έναν απλό λογοριασμό wordpress, όπου δεν υπαρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης του theme, δεν μπορεί κάποιος να ταξινομήσει τους συνδέσμους του (εκτός κι αν έχει ειδικές γνώσεις προγραμματιστή).
Κάπου διάβασα ότι στη νέα έκδοση του wordpress (2.8) υπαρχει η δυνατότητα ταξινόμησης συνδέσμων. Παρεμπιπτόντως, όταν βγαίνει μία νεά έκδοση wordpress υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης παλι;oτερων εκδόσεων από τους χρήστες τους; Αναβαθμίζονται αυτόματα λογαριaσμοί-ιστολόγια, που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με παλιότερες εκδόσεις εν είδει update;Ευχαριστώ!
-Σο’
-
Σε αυτό το forum βοηθάμε χρήστες με προβλήματα σε blogs του WordPress.com μόνο. Η έκδοση WordPress 2.8 που αναφέρεις είναι για self hosted blogs σε δικό σου server.
-
Μάλιστα, είναι για self hosted blogs. Χρήσιμη η πληροφορία σου και σε ευχαριστώ.
-
Είμαι καινούργιος στο WordPress, εδώ και δυο μόλις εβδομάδες. Απορίες πρώτες: πως μπορώ μέσα σε ένα άρθρο μου να παραπέμψω σε άλλο παλιότερο [λέμε π.χ, διάβασε δώ]. Επίσης, θα ήθελα στη σελίδα «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ’ να βάζω δικαστικές αποφάσεις με το URL κι εγώ απλά να γράφω το τίτλο της απόφασης που να ανοίγει με έμα πάτημα στον τίτλο. Το είδα στον Sofistis και μου άρεσε πολύ. Όπως επίσης ότι έκανε μεταφορές από εφημερίδες. Γενικά, με τους συνδέσμους είμαι, ως πρωτάρης, παντελώς άσχετος.
-
- Το θέμα ‘Ταξινόμηση συνδέσμων’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.