Τοποθέτηση widget
-
Γιατί δεν μπορώ να βάλω widget στο blog μου.Λογικά όταν κάνεις επικόλυση των κώδικα hmtl το widget πρεπει να ενεργοποιηθεί αμέσως.Πρεπει να κάνω κατι και πώs;
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Το wordpress.com δέχεται widget μόνο από αυτά που υπάρχουν στον πίνακα ελέγχου, δεν μπορείς να βάλεις δικό σου κώδικα html.
-
Αρα παμε να φτιαξουμε το blog blogspot για να κάνουμε παπάδες.Κριμα στην εταιρεία που έμεινε τοσο πολύ πισω όταν ο ανταγωνισμός βάζει στα blog »τον πατερα μου και την μανα μου»
παρτε γευση τι εκανα αφου σας ευχαριστησω:
http://www.simvoulatoras.com/
http://soul-trains.blogspot.com/KΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΠΟΧΩΡΩ
-
Τελικά θα μου πεί καποιος εαν μπορω να βάλω το παρακατω
free musichttp://radiotuna.com/OnlineRadioPlayer/EmbedRadio?playerParams=%7B%22styleSelection0%22%3A58%2C%22styleSelection1%22%3A159%2C%22styleSelection2%22%3A131%2C%22textColor%22%3A0%2C%22backgroundColor%22%3A15592941%2C%22buttonColor%22%3A14175291%2C%22glowColor%22%3A14175291%2C%22playerSize%22%3A240%2C%22playerType%22%3A%22style%22%7D&width=240&height=292 -
@red1925: Δεν πρόκειται για μπρος ή πίσω, πρόκειται για διαφορετική αντίληψη (και η Blogspot έχει άλλα μειονεκτήματα). Η wordpress.com είναι multiuser platform: όλοι οι χρήστες μοιράζονται τον ίδιο βασικό κώδικα, και όλοι οι χρήστες ενός θέματος μοιράζονται τα ίδια αρχεία. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα (π.χ. συνεχείς αναβαθμίσεις, ή άμεση διόρθωση κάποιου bug σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα). Έχει όμως και το τίμημα ότι δεν μπορεί να βάζει ο καθένας ό,τι θέλει, γιατί επιζήμιος η κακόβουλος κώδικας θα μεταδιδόταν αυτομάτως σε όλους τους χρήστες. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, στη wordpress.com δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κώδικες javascript, iframe ή form – με εξαίρεση κώδικες από συμβεβλημένες έμπιστες πηγές όπως π.χ. το Youtube ή τα Googlemaps. Δες και εδώ:
http://en.support.wordpress.com/code/Μπορείς να εισάγεις οποιοδήποτε αντικείμενο αν ο κώδικας που δίνει είναι flash (tag «embed» ή «object» ή αμφότερα). Δες σχετικά άρθρα μου:
http://wpbtips.wordpress.com/list-of-posts/4/@psaroudakis: Επομένως το δεύτερο σκέλος της απάντησής σου είναι σωστό, το πρώτο όχι.
-
ευχαριστώ ΠΑΝΟ αλλά επί της ουσίας δεν μου είπες εαν μπορώ να βάλω τον παραπάνω κώδικα.Τώρα οσον αφορά τα υπόλοιπα εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα των εταιριών, εγω ως χρήστης κυτάω να κάνω την δουλειά μου όσο ποιό εύκολα γίνεται και χωρίς να φτάσω να γίνω προγραμματιστής.Και στον bloger εαν μπεις στις ιστοσελίδες που έκανα και αναφερω παραπάνω θα δεις ότι έκανα παπάδες χωρίς βοήθεια από κανέναν.Αυτό κάτι λέει….. Τώρα βλέπω κάτι μετατροπές σε gigya που δεν ξέρω τι είναι.Τέλος πάντων πείτε μου εάν μπορώ να βάλω τον παραπάνω κώδικα ή τέλος πάντων κάτι ποιό εκλαικευμένο-δεν είμαι δα και κανένας άσχετος μήπως και βάλω 2 gadgets.TO ένα είναι αυτό το παραπάνω και ένα άλλο μετά που να έχει αποτελέσματα live για το στοιχημα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πολύ ούτως ή άλλως.
νασται παντα καλά -
α) Ναι, στη Blogspot μπορείς να βάλεις όποιοδήποτε widget θέλεις ενώ στη WP όχι. Η WP έχει άλλα ατού. Όμως το περί εταιρειών το έθιξα μόνον επειδή το έθιξες εσύ (γράφοντας για «εταιρεία που έμεινε τόσο πολύ πίσω», πράγμα που δεν ευσταθεί). Όπως είδες δεν επεκτάθηκα στα υπέρ και τα κατά των δύο εταιρειών – αν και ίσως δεν θα έπρεπε να σου είναι αδιάφορα.
β) Ο κώδικας που αντέγραψες αρχίζει έτσι: script type=»text/javascript. Στην αρχική μου απάντηση ανέφερα ότι «στη wordpress.com δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κώδικες javascript«.
-
Tέλος πάντων θα κρατησω το ιστολόγιο γιατί βαριέμαι να το μεταφέρω,Θα ήθελα όμως ειλικρινά να μάθω που πλεονεκτεί η wp και γιατί θα έπρεπε να ενδιαφέρομαι για τις εταιρίες.Σ ευχαριστώ.ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
-
Για να μην παρεξηγηθώ: δεν είμαι ούτε υπάλληλος ούτε απολογητής της WP. Απλώς επισημαίνω κάποια πράγματα που ενδέχεται να σου είναι χρήσιμα – εσύ θα διαλέξεις ό,τι σου είναι προτιμότερο.
Μερικά πλεονεκτήματα των blog wordpress.com:
• Αυτό που ήδη ανέφερα: αναβαθμίσεις και δυνατότητα για άμεση διόρθωση τυχόν προβλημάτων για όλους τους χρήστες ταυτόχρονα.
• Ασφαλέστερο περιβάλλον, ακριβώς λόγω των περιορισμών που έχει: crashes και hackers είναι άγνωστα πράγματα.
• Καλύτερα από άποψη SEO (search engine optimization).
• Σοβαρότερη ‘οικογένεια’: πορνογράφοι, spammers και λοιποί απατεώνες διαγράφονται.
• To φίλτρο Akismet, που σε απαλλάσσει από το 99.9% των spam comments.
• Τριπλάσιος δωρεάν αποθηκευτικός χώρος για εικόνες και άλλα αρχεία που μπορείς να ανεβάσεις.
• Πολύ καλά φόρουμ, όπου βρίσκεις απαντήσεις πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αν απευθυνθείς στην ίδια τη WP.Μερικά μειονεκτήματα:
• Η μανία για συνεχείς αναβαθμίσεις (που κάνει μερικές φορές κάποιους χρήστες να αναρωτιούνται πού πήγε αυτό το μήνα η τάδε εντολή). Ενίοτε και ριζικές αλλαγές ετσιθελικά και απροειδοποίητα.
• Ο περιορισμός για τα widgets κτλ. που σε έφερε εδώ.
• Ομοίως, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις plugins, ούτε θέματα (templates) άλλα από τα διαθέσιμα στο Appearance > Themes.
• Αν εξαιρέσεις κάποιες επί μέρους χρωματικές κ.α. επιλογές σε ορισμένα θέματα, δεν μπορείς να τροποποιήσεις την εμφάνιση ενός θέματος αν δεν αγοράσεις το Custom Design upgrade.
• Η WP βάζει διαφημίσεις στο blog σου (που δεν τις βλέπεις όσο είσαι logged-in), εκτός εάν αγοράσεις το No Ads upgrade. -
-
- Το θέμα ‘Τοποθέτηση widget’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.