Το κουμπί για τα likes…
-
Ε,γειάσας και πάλι, παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κουμπί για τα likes…ε, καταρχήν έχω κάνει ένα λάθος σ’ένα πόστ μου και το πάτησα, και φυσικά αυτό εμφάνισε το άβατάρ μου, και τώρα ΔΕ ξέρω π ως να αφαιρέσω το άβατάρ μου, και δέυτερον δ εν βρίσκω πουθενά στα widgets αν υπάρχει κάτι, που να βοηθά να το αλλάξω, κάπως να του κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω κλπ,κλπ…μήπως ξέρετε, π ως να το κάνω αυτό? και κάτι άλλο π ως μπορώ να αφαιρέσω αυτό το εκνευριστικό ‘Rate this’: ή ‘Like this’: που εμφανίζονται μπροστά, από αυτά τα widgets? ή π ως να τα κάνω να φαίνονται μόνο σαν ένα εικονίδιο χωρίς κείμενο κλπ, κλπ ή ένα κουμπί, που απλώς θα πατάει κάποιος και θα κάνει Like ή Rate?…ευχαριστώ πολύ….
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
1) Για να αφαιρέσεις το avatar σου, απλώς ξαναπάτα το κουμπί Like.
2) Δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις ή να αφαιρέσεις τα «Rate this» κτλ. Πρόκειται για νέα (ατυχή κατ’ εμέ) έμπνευση της WP, για την οποία περηφανεύονται κιόλας:
-
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ! καταρχήν ευχαριστώ τα μάλλα, που έλεγε κι ένας ηθοποιός σε ένα, χαζό-σήριαλ με βοηθάς πολύ, με τις γνώσεις σου…έχω κάνει πολλά στο μπλόγκ, που αν δε μου δινες εσύ τα…’φώτα’ δε ξέρω τι θα κανα..βέβαια υπάρχουν πολλάααααααααα! ακόμη που ΔΕΝ έχω κάνει, (και που μάλλον στο μέλλον όταν θα φτιάξουν, κάπως τα οικονομικά μου, θα φέρω άνθρωπο ειδικό να μου τα φτιάξει, ή να με βοηθήσει να τα φτιάξουμε μαζί) άγνωστο το πότε βέβαια…ε,εμ ναί έχεις δίκιο είναι μιά βλακεία, αυτή η νέα έμπνευση της WP είναι, απίστευτα σπαστικό ρε παιδί μου…και το κακό, με αυτή την εταιρία είναι ότι ΔΕΝ σου δίνει και το δικαίωμα να αλλάξεις, κάτι που δε σου αρέσει στο σύνολο του μπλόγκ σου!, εκτός αν αγοράσεις του CSS ε, ούυυυυυυυυυυφ! πιά…ώρες, ώρες μου τη σπάει αφόρητα αυτή η ‘στενομυαλιά΄ αυτή η…πως να τη πώ…η ‘ξεροκεφαλιά’ αυτή η τόοοσο αυστηρή στάση που τηρούν οι αρμόδιοι της WP σε θέματα, εμφάνισης του μπλόγκ αλλαγής της εμφάνισής του, στο ότι ΔΕ σου επιτρέπουν να βάλεις τα widgets που θέλεις..κ.α αυτό το τελευταίο όμως, με τα ‘Rate this’ κλπ, ε, ναί όντως είναι ατυχές έυχομαι να το αλλάξουν και σύντομα….
-
Δεν είναι θέμα στενομυαλιάς, είναι θέμα καθαρά οικονομικό: τα Upgrades είναι μία από τις πηγές εσόδων της WP.
- Το θέμα ‘Το κουμπί για τα likes…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.