το πρόγραμμα που καταγράφει τα στατιστικά δε μετράει σ
-
Το θέμα το είχα θέσει και παλιά και πήρα μια ικανοποιητική απάντηση αλλά δυστυχώς το πρόβλημα με τα στατιστικά επανήλθε και μάλιστα πιο σοβαρό. Οπότε και το θέτω.
Να διευκρινίσω πως η ικανοποιητική απάντηση που πήρα αρχικά ήταν ότι παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι ο πίνακας ελέγχου να δείξει τα πραγματικά στατιστικά. Αυτό όμως πλέον δεν μπορώ να πω ότι ισχύει στην περίπτωσή μου γιατί θα αναφερθώ σε στατιστικά που έχουν κλείσει (δλδ προηγούμενων ημερών)
Παίρνω τυχαία τα στατιστικά της 12ης Μαρτίου 2016. Συνολικές προβολές 339, επισκέπτες μόλις 35 και αυτό μολονότι στις παραπομπές εμφανίζονται 254 άτομα από μηχανές αναζήτησης. Πώς γίνεται; Άντε να δεχτώ ότι κάποιοι που έψαχναν κάτι ήρθαν πάνω από μία φορά στο μπλογκ μου. 250 φορές γίνεται να ήρθε όμως το ίδιο άτομο; Δε γίνεται.
Τέτοιο παράδειγμα έχω και για άλλες μέρες.Πχ 3/4/2016.
Προβολές 574
Επισκέπτες 47
Παραπομπές από το Facebook 306.
Δε θα έπρεπε λοιπόν οι επισκέπτες να ήταν τουλάχιστον πάνω από 306; Γιατί λοιπόν εμφανίζονται μόνο 47;Είμαι πεπεισμένη πως το πρόγραμμα που καταγράφει τα στατιστικά δε μετράει σωστά τους επισκέπτες.
Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)
-
Οι παραπομπές αναφέρονται σε άλλα site, μηχανές αναζήτησης, κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter) κπλ. που κάνουν link στο blog σου. Μία παραπομπή για να μετρήσει στις προβολές σου πρέπει κάποιος επισκέπτης να κάνει κλικ στο link της παραπομπής και να επισκεφτεί το blog σου.
Για παράδειγμα δημοσιεύεις ένα άρθρο σου στο facebook. To βλέπουν 100 άτομα (ή κάνουν like, σχολιάζουν) αλλά μόνο 10 κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο blog σου για το διαβάσουν ολόκληρο. Έτσι λοιπόν έχεις 100 παραπομπές αλλά μόνο 10 προβολές.Ελπίζω να σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις λίγο το πως λειτουργούν τα στατιστικά. Πες μου αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια.
- Το θέμα ‘το πρόγραμμα που καταγράφει τα στατιστικά δε μετράει σ’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.