το background…

• Άγνωστο's avatar

Ε, γειάσας παιδιά ε, νομίζω σας έχω ξανά-ρωτήσει για αυτό το θέμα, και μου’χατε πεί ότι μπορώ να το φτιάξω, όπως θέλω μό-νο με το CSS (σας είχα πεί τότε ότι δε μπορώ, να το αλλάξω επειδή μου καταστρέφει) την εικόνα του μπλόγκ εντελώς..καθώς αλλάζει χρώμα και ΔΕΝ αλλάζει μόνο το πίσω μέρος αλλά όλο και το μπροστινό μάυρο μέρος του μπλόγκ) οκ? παιδιά μήπως μή πως μπορώ να ζητήσω από την ίδια τη wordpress να διωρθόσει αυτό το πρόβλημα για μένα? έτσι ώστε να μπορώ, να αλλάζω κανονικά το φόντο και να μη μου κάνει,αυτό το εκνευριστικό πρόβλημα?…αν μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο θα ήμουν πολύυ ευχαριστημένη…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Για να ζητήσεις κάτι από τη WP, γράφεις εδώ:
    http://en.support.wordpress.com/contact/

Αλλά σε βεβαιώνω ότι για το συγκεκριμένο αίτημα δεν έχει νόημα να το κάνεις. Σου είχα ήδη πει ότι αυτό που θέλεις γίνεται μόνο αν έχεις σχετικές γνώσεις και αν έχεις αγοράσει το CSS Upgrade. Αν γινόταν να διορθώσει το θέμα η WP θα στο είχα πει και αυτό, και θα το είχα πει ο ίδιος στη WP. Αφού επανέρχεσαι, να στα εξηγήσω λεπτομερέστερα.

Στα περισσότερα θέματα το φόντο είναι ένας ενιαίος κενός χώρος, για τον οποίον μπορείς να ορίσεις κάποιο χρώμα. Το Dusk όμως, επειδή έχει αυτά τα μαύρα διακοσμητικά σχέδια, δεν είναι έτσι: αυτό που εσύ βλέπεις ως «πίσω» και «μπρος» δεν είναι πίσω και μπρος, είναι διάφορες εικόνες συναρμολογημένες μεταξύ τους. Δες αυτή την εικόνα για να καταλάβεις:
    http://wpbtips.files.wordpress.com/2011/06/duskbgparts.png
    Το Α είναι μιά εικόνα, το Β άλλη, κτλ. Το ραφ δεν είναι φόντο των μαύρων: μαύρα και ραφ είναι απλώς μέρος της κάθε εικόνας. Οπότε δεν μπορεί να λειτουργήσει η εντολή για χρώμα φόντου χωρίς να χαθούν τα μεν μαζί με τα δε. Όπως σου είχα πει, ο μόνος τρόπος να αλλάξει μόνο το ραφ είναι να κατεβάσεις τις original εικόνες, να τις τροποποιήσεις με ένα πρόγραμμα όπως το Photoshop, και να φορτώσεις τις τροποποιημένες εικόνες στη θέση των αρχικών μέσω CSS.

Αν λοιπόν εννοείς να κάνει η WP την εντολή για χρώμα φόντου να δουλεύει «σωστά», είναι τεχνικά αδύνατο. Αν εννοείς να σου κάνουν αυτοί, δωρεάν, κάτι που επιτρέπουν να κάνεις μόνο εσύ, αν πληρώσεις, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν.

Άρα, όπως επίσης σου είχα πει, ή θα κρατήσεις το Dusk ώς έχει, ή θα διαλέξεις κάποιο άλλο θέμα που να επιτρέπει να προσθέσεις εικόνα για φόντο και θα του βάλεις μια εικόνα που να σου αρέσει.

• Το θέμα ‘το background…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.