το widget της who's amung us…

• Άγνωστο's avatar

Ε, γειάσας παιδιά…είμαι η αχτίδα…τι κάνετε? ε, ήρθα επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα widgets της who’s amung us ε, μπήκα στη σελίδα τους γιανά πάρω ένα widget που θέλω, κι ενώ έκανα τη διαδικασία όπως, την έκανα πάντα (όπως μου’χετε πεί εσείς)…και πήρα το widget όταν το’βαλα στο μπλόγκ μου (στη πλευρική στήλη) ΔΕ μου το’βγαζε καθόλου…μου το’ βγαζε όπως αυτά, που είναι ακατάλληλα για μπλόγκ wordpress τι έγινε? άλλαξαν και αυτοί τους κωδικούς τους?και σταμάτησαν τη συνεργασία τους με wordpress? αν έχει γίνει αυτό…τι να πώ..λυπάμαι…μα τι πάθαν όλοι? και αλλάζουν έτσι σαν τρελλοί τους κωδικούς τους?….ευχαριστώ εκ’των προτέρων για τη βοήθεια…καλησπέρες…

Το Ιστολόγιο που χρειάζομαι βοήθεια είναι: (ορατό μόνο σε συνδεδεμένους Χρήστες)

• Άγνωστο's avatar

Ναι, τα ξαναάλλαξαν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους γράψεις και να ζητήσεις να σου δώσουν HTML κώδικα κατάλληλο για blog wordpress.COM.

• Άγνωστο's avatar

ε, αμάααααααν πιά αν τους γράψω θα μου δώσουν κώδικα? και π ως μπορώ να το κάνω αυτό?….για πείτε μου τη διαδικασία…επειδή δ ε τη ξέρω καθόλου, αυτό το’χουνε κάνει κι άλλοι μπλόγκερς από μας? και τους έδωσαν ειδικό κώδικα?….αν γίνεται να το κάνω…τι να κάνω….αυτό είναι το μό-νο καλό widget από όοοσα έχω δοκιμάσει (κι έχω δοκιμάσει πολλάααααααα) και δ ε θα’θελα να χάσω την ευκαιρία να το πάρω. (α ν γίνεται πάντα οκ?)…καλημέρες

• Άγνωστο's avatar
  • Άγνωστο's avatar

Α, ευχαριστώ να’σε καλά ρε παιδί!!! ε,εμ απλά τους γράφω ποιό widget θέλω σε τι χρώμα κλπ,κλπ…?…ή και κάτι άλλο?…

• Άγνωστο's avatar

Α, ευχαριστώ να’σε καλά ρε παιδί!!! ε,εμ απλά τους γράφω ποιό widget θέλω σε τι χρώμα κλπ,κλπ…?…ή και κάτι άλλο?…

• Άγνωστο's avatar

Και το URL του blog σου.

• Άγνωστο's avatar

Ok ο κώδικας α ν μου τον στείλουν θα είναι, τέτοιος που να μπορώ να αλλάξω διαστάσεις στο widget? ή θα έχει έ ν α μέγεθος?…

• Το θέμα ‘το widget της who's amung us…’ είναι κλειστό για νέες απαντήσεις.